Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit? Ce spune artistul despre relația dintre el și model

.

Naomi Hedman (30 de ani) a șters de pe rețelele sociale toate fotografiile cu logodnicul ei, Florin Ristei (36 de ani), dând naștere speculațiilor că s-ar fi despărțit. Recent, artistul a făcut prima declarație despre relația dintre el și Naomi.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu din octombrie 2020. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „X Factor”, Naomi în calitate de concurentă, iar Florin în calitate de jurat. Modelul și artistul au devenit un cuplu după ce Naomi a fost eliminată din competiție.

S-au despărțit Florin Ristei și Naomi Hedman? Prima declarație a artistului

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt logodiți din decembrie 2020. De-a lungul celor trei ani de relație, Florin și Naomi au fost invitați în emisiuni TV împreună și au participat la mai toate evenimentele mondene unul alături de celălalt.

Artistul a vorbit mereu deschis despre povestea lor de iubire. A mărturisit că dintotdeauna a fost un bărbat mai timid, dar că între el și Naomi a simțit o conexiune. Totodată, Florin a spus cum a fost întâmpinată Naomi de părinții lui în familie, deși tatăl lui nu vorbește aproape de loc limba engleză.

Citește și: Naomi Hedman, pe mâna medicilor esteticieni. „Cazul meu a fost dificil!” Ce intervenție și-a făcut iubita lui Florin Ristei

Citește și: Ce a făcut Florin Ristei cu banii pe care i-a câștigat cu trupa Amicii. „Am avut mare succes. Mama lui l-a sfătuit bine”

„Sunt convins că sunt invidiat de multă lume”

Despre speculațiile privind despărțirea de Naomi, Florin a fost reținut. „Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei, pentru Click!.

Pentru aceeași publicație, cu un an în urmă, Naomi Hedman declara despre relația cu Florin Ristei că este: „Dinamică și foarte-foarte distractivă, ne distrăm foarte bine împreună!”. „Sunt convins că sunt invidiat de multă lume pentru că, în afara faptului că e o fată frumoasă, e o apariție senzațională și are o energie atât de bună și deh… e tare!”, a declarat și Florin Ristei, în același interviu.

Citește și: Florin Ristei, după ce a făcut declarații controversate despre concurenții „Insula Iubirii”: „Singurul lucru de care țin cu dinții este educația”

Citește și: Cum răspunde Florin Ristei valului de remarci rasiste la adresa logodnicei lui, Naomi Hedman

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Naomi i-a atras atenția solistului când s-a prezentat pe scena „X Factor” pentru a interpreta piesa artistei Alicia Keys, „Fallin’”. Pentru că interpretarea nu i-a convins pe jurați, modelul a primit o a doua șansă de a cânta. Naomi a ales o compoziție din repertoriul aceleiași artiste, „If I ain’t got you”.

Florin a decis să o acompanieze, alăturându-i-se pe scenă. Naomi a intrat apoi în echipa Deliei. În semifinala emisiunii, solista a fost eliminată din competiție. Naomi s-a făcut inițial remarcată în cadrul unui reality-show britanic, „Ex on the beach”.

Foto: Instagram/Florin Ristei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton