Florin Ristei, după ce a făcut declarații controversate despre concurenții „Insula Iubirii”: „Singurul lucru de care țin cu dinții este educația”

.

Florin Ristei și Speak prezintă împreună podcastul „Fierți pe Insulă”, pe Youtube, unde promovează şi comentează tot ce se întâmplă în culisele emisiunii „Insula Iubirii”. Iar în ultima lor transmisiune, co-prezentatorul de la „Neatza” a făcut câteva declarații controversate cu privire la emisiunea de pe Antena 1.

Artistul în vârstă de 35 de ani i-a criticat pe participanții la show-ul filmat în Thailanda, spunând că aceștia nu reprezintă un model pentru societate, întrucât foarte mulți dintre ei lucrează la videochat. Mai mult, Ristei a precizat că în acea emisiunea „ne este prezentată degradarea statului femeii”.

Florin Ristei, declarații controversate despre Insula Iubirii

În ultimul podcast transmis pe Youtube, Florin Ristei a făcut câteva comentarii cu privire la concurenții și ispitele prezente în show-ul „Insula Iubirii, notează Cancan.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic, dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic… deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul”, a afirmat cântărețul.

„Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a mai spus Florin Ristei.

Citește și: Naomi Hedman, pe mâna medicilor esteticieni. „Cazul meu a fost dificil!” Ce intervenție și-a făcut iubita lui Florin Ristei

Citește și: Imaginea cu care Florin Ristei a pus stop zvonurilor privind despărțirea de Naomi Hedman

Cum justifică Florin Ristei afirmațiile făcute

După ce declarațiile lui Florin Ristei au ajuns virale, artistul și-a justificat afirmațiile pentru Pagina de Media.

„În cazul în care e cineva care nu a înţeles exact ceea ce am vrut să spun în mica intervenţie din podcast, voi fi aici mai explicit. Noi (adică societatea românească) încercăm de fiecare dată să tratăm o problemă atunci când e prea târziu sau să-i tratăm doar efectele, simptomatic. Spun că e greșit pentru că atâta timp cât nu încercăm să rezolvăm fundamentul problemei sau lucrurile care au făcut ca problema să existe, nimic nu se va rezolva”, a precizat Ristei.

Artistul a explicat că nu critică concurenții sau ispitele de la „Insula Iubirii”, însă critică „comportamentul lipsit de maniere” și „lipsa de interes pentru educație”.

„Nu critic nici concurenţii, nici ispitele, nici reality-show-urile, nici Antena1, nici videochat-iştii, pentru că toate astea doar prezintă realitatea, efectele reale. Sunt efectele a peste 30 de ani de nepăsare. Asta atac şi critic eu: comportamentul lipsit de maniere, sistemul defectuos, atac lipsa spiritului civic, atac lipsa de interes a naţiunii pentru educaţie. Degeaba cânţi jazz unui public care a ascultat doar doine şi degeaba pui la TV emisiuni despre fizică, chimie şi spatiu, când jumătate dintre tineri sunt analfabeţi funcţional”, a precizat Florin Ristei.

Citește și: Florin Ristei a rămas fără cont de TikTok: „Mi-a schimbat numărul de telefon, mi-a schimbat adresa de confirmare” / Video

Citește și: Florin Ristei, după ce s-a spus că Naomi Hedman ar fi însărcinată: „Sunt sănătos. Vă mulțumesc pentru urări!”

„Singurul lucru de care țin cu dinții este educația”

Cântărețul susține că el pune mare preț pe educație și că aceasta ar trebui să fie prioritară pentru toată lumea și că cei care mai pot schimba ceva în ziua de azi sunt copiii, prin îndrumarea adulților.

„Televiziunile nu trebuie să facă educaţie, si nici artiştii. Ci doar să îşi evalueze publicul, să pună pe tavă (cât pot de bine) bucăţi din realitatea majoritară a societăţii şi să aştepte rezultatele. Singurul lucru despre care vorbesc şi de care ţin cu dinţii este educaţia. Educaţia este singura investiţie în tine, pe termen lung, care nu va fi inutilă”, a mai spus el.

„Mark Twain spunea ca «De fiecare dată când închizi o şcoală, va trebui să construieşti o închisoare». Ceea ce câştigi pe o parte vei pierde pe cealaltă. Noi putem trage semnalul de alarmă şi putem porni luptele, însă cei care pot schimba ceva sunt copiii de azi, prin îndrumarea primită”, a completat artistul.

Când se termină „Insula Iubirii”, sezonul șapte

Sezonul șapte al emisiunii „Insula Iubirii” se va încheia duminică, 27 august. La ultimul bonfire, telespectatorii vor afla care perechi au reușit să treacă testul fidelității și vor pleca împreună acasă și pentru care concurenți drumul lor împreună a ajuns la sfârșit.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Ristei

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton