Florin Ristei, adevărul despre despărțirea de Naomi Hedman: „Mi-a schimbat viața”

.

Florin Ristei și Naomi Hedman au format un cuplu timp de trei ani, cei doi ajungând chiar și să se logodească. Însă, relația lor a ajuns la final, iar modelul a plecat înapoi în Marea Britanie. Acum, artistul în vârstă de 36 de ani a dezvăluit care a fost adevăratul motiv din spatele separării lor.

Florin Ristei, despre motivul despărțirii de Naomi Hedman

O perioadă a refuzat să vorbească despre despărțirea de Naomi Hedman, femeia cu care și-a dorit să își petreacă tot restul vieții, dar acum Florin Ristei a decis să vorbească deschis despre acest subiect. Toată lumea aștepta vestea unei nunți, mai ales că cei doi se logodiseră în anul 2021, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată. Astfel, Naomi a rupt logodna și a părăsit România.

Invitat în podcastul „La Țocii”, artistul a dezvăluit că Naomi Hedman a făcut un sacrifiu mare pentru el, când a decis să rămână în România, alături de el. Artistul spune că a suferit după această despărțire, dar o înțelege pe fosta lui logodnică, mărturisind că el nu ar fi putut face același sacrificiu ca ea.

CItește și: De ce s-au despărțit Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman: „E nasol!”. Artistul a ajuns recent la Urgențe: „M-a luat un leșin”

Citește și: Naomi Hedman, pe mâna medicilor esteticieni. „Cazul meu a fost dificil!” Ce intervenție și-a făcut iubita lui Florin Ristei

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a declarat Florin Ristei.

Artistul a mărturisit că el nu ar fi putut face același sacrificiu ca Naomi Hedman

Cântărețul a afirmat că el nu este pregătit să plece și să își lase viața în urmă.

„Ție ți-ar plăcea dacă ai veni din Londra aici? Și nu sunt nici eu încă pregătit să plec. A fost atât de puternică (n.r. dragostea) încât ea să stea aici, după coada mea, 3 ani. Ea și-a pus viața pe hold 3 ani, după care a vrut să se întoarcă și ea la viața ei”, a explicat el.

Citește și: De ce își vinde Bianca Drăgușanu apartamentul de lux din Dubai. Imagini surprinzătoare din locuința vedetei / Exclusiv

Citește și: Anisia Gafton, greu de recunoscut după ce și-a făcut rinoplastie. „Parcă nu ești tu!” Cum arată acum

Florin Ristei a explicat că nu a putut să își oblige fosta iubită să renunțe la ceea ce ea își dorea pentru el. Însă spune că această relație i-a schimbat complet viața și felul în care vede o relație.

„Și eu n-am putut să zic nu pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia. (…) Dar da,  a fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot. Am dat de o altă mentalitate”, a dezvăluit Florin Ristei.

După ce a rupt logodna cu artistul român, Naomi Hedman s-a întors la Londra, unde și-a reluat viața de dinainte de relația cu Florin Ristei. Aceasta a fost văzută la show-uri de modă, alături de persoane cunoscute din Marea Britanie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Ristei și Naomi Hedman

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton