Florin Piersic, operat de urgență. Dan Negru, primele detalii despre starea actorului: „A trecut cu bine”

.

Florin Piersic (88 ani) a fost operat de urgență la Spitalul Militar Cluj Napoca, după ce s-a simțit rău în urma unui spectacol. Potrivit primelor informații, se pare că marele actor a avut o infecție la un genunchi, iar medicii au decis că este nevoie de o intervenție chirurgicală.

Florin Piersic, operat de urgență

Florin Piersic își continuă activitatea în lumea teatrului, deși a ajuns la onorabila vârstă de 88 ani. Acesta a susținut, luni, un spectacol la Cluj Napoca, iar la finalul show-ului acesta s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Militar.

Actorul a fost internat la secția de Ortopodie, iar medicii au decis că trebuie operat de urgență, după ce au descoperit că are o infecție la un genunchi.

Potrivit Foaiatransilvana.ro, Florin Piersic a fost operat de către medicul Claudiu Chițu, considerat un expert în domeniu.

Marele actor a mai urcat pe scenă pe data de 6 aprilie, la Sibiu, unde a jucat în piesa „Străini în noapte”, la Teatrul „Radu Stanca”.

Citește și: Florin Piersic, la 88 de ani: „Vârsta mea devine simbolul prieteniei și al iubirii. Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daniel Piersic, mezinul lui Florin Piersic. S-a mutat la Viena și are o meserie diferită de a tatălui său

„Suntem azi în 6 aprilie. A venit primăvara! Ce pot să vă povestesc despre turneul cu recitalul „Nu-ntreba câți ani am!”? Că sunt copleșit! Ce public minunat! La Timișoara am fost de nenumărate ori în ultimii ani cu spectacolul „Străini în noapte”. Asociația „Iubesc Timișoara”, m-a invitat însă cu acest recital pe care vă spun drept că îl iubesc, pentru că recitalul.. sunt eu. De la Timișoara, am ajuns la Hunedoara, oraș de care sunt legat definitiv, pentru că este locul în care făceam la douăzeci și cinci de ani filmul „Aproape de Soare”. Am rămas cu hunedorenii după spectacol, mai bine de două ore să povestim, să ne îmbrățișăm, să ne fotografiem”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook, după spectacol.

Mesajul emoționant transmis de Dan Negru

La scurt timp după ce s-a aflat că Florin Piersic a ajuns la spital și a suferit o intervenție chirurgicală, Dan Negru a declarat pentru Playtech că starea actorului este una bună și că a trecut cu bine peste această operație.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat prezentatorul pentru sursa citată.

Citește și: Cum prepară Nadia Comăneci sarmalele. „Așa am învățat de la mama!” „Zeița de la Montreal” are o tehnică aparte de gătit

Citește și: Ce face Loredana cu hainele pe care nu le mai poartă? „Sunt ținute unicat!” / Exclusiv

Dan Negru și Florin Piersic au o frumoasă relație de prietenie, iar prezentatorul de la Kanal D urmează sfaturile pe care marele actor i le oferă. Acesta este și motivul pentru care Dan Negru nu mai acceptă invitațiile la podcasturi, acesta precizând că așa l-a îndrumat Florin Piersic.

„Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talk show-uri, podcasturi, că nu e un „atârnător” de microfoane. Așa sunt numiți cei ușor accesibili. Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el”, a declarat Dan Negru în urmă cu ceva timp pentru Ciao.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Piersic

Sursă foto: Hepta, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton