Florin Piersic Jr. a dezvăluit motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său, Florin Piersic: „L-am iertat”

.

Florin Piersic Jr. a întrerupt comunicarea cu tatăl său, marele actor Florin Piersic, în urmă cu mai mulți ani. Între cei doi s-a produs o ruptură atât de adâncă că nu au mai ținut legătura de două decenii. Piersic Jr a dezvăluit, în noiembrie 2022, motivul din spatele acestei distanțe ce s-a instalat între ei. Totodată, acesta a explicat că și-a iertat tatăl și chiar a încercat să se împace cu el, dar fără succes.

Florin Piersic Jr. a dezvăluit motivul pentru care nu mai vorbește cu tatăl lui

Florin Piersisc și fiul său cel mare nu-și mai vorbesc de două decenii. Deși în industria filmului cei doi sunt apreciați, pe plan personal relația dintre tată și fiu a fost zdruncinată de mai multe neînțelegeri. Florin Piersic Jr. a vorbit deschis despre ruptura care s-a produs între el și celebrul său tată, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în noiembrie 2022.

Deși au locuit în aceeași casă timp de mai mulți ani, relația lor s-a deteriorat până la punctul în care au ajuns să nu își mai adreseze niciun cuvânt. Potrivit lui Piersic Jr., punctul culminant a fost premiera filmului „Fix Alert”, unde munca lui nu a fost apreciată de tatăl său, așa cum se aștepta el.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a afirmat Florin Piersic Jr. în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Florin Piersic, prima reacție după ce a aflat că George Burcea va fi Alexandru Ioan Cuza: „Îl sfătuiesc în primul rând să citească”

Citește și: Florin Piersic, la 88 de ani: „Vârsta mea devine simbolul prieteniei și al iubirii. Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei”

Florin Piersic Jr.: „L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”

Deși gestul tatălui său l-a afectat foarte tare, Florin Piersic Jr. a mărturisit că și-a iertat părintele și chiar a încercat să se împace cu el. Însă nu a avut succes în tentativele sale.

„Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a precizat Florin Piersic Jr..

Citește și: Gabriela Lucuțar a preparat colivă la Chefi la cuțite: „Mă uit la dumneavoastră și mă îngrozesc”. Cum arăta înainte să devină „Regina întunericului”

Citește și: Prețul ireal plătit de Lidia Buble pentru o pizza în staţiunea miliardarilor, Courchevel: „Cazarea, 1.000 de euro pe noapte”

Care sunt cele mai de preț amintiri ale lui Florin Piersic Jr. cu tatăl său

Florin Piersic Jr. a povestit, tot în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai, că are foarte multe amintiri frumoase cu tatăl său. Acesta a dezvăluit că a păstrat mai multe casete audio, de la un robot telefonic, unde Florin Piersic îi lăsa numeroase mesaje.

„Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe casete audio de la 22 – 23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani. Am zis că dacă nu se vor demagnetiza casetele alea, le ascult la 80 de ani pentru că el nu va mai fi în viață, iar eu am să fiu un moș care ascultă ce spunea taică-su și râde. O să îmi scot proteza, o pun acolo și mă distrez. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol. În toate mesajele alea se juca, vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de-ale lui și erau făcute haios doar pentru mine. Nu asculta prea mult ce aveam de spus, dar știa că eu ascult și îl bucura lucrul acesta așa că îmi lăsa niște mesaje. În ziua de azi comunicarea nu mai există”, a mai spus fiul lui Florin Piersic.

Florin Piersic mai are un băiat, Daniel Piersic, care locuiește în Viena. Mezinul actorului provine din mariajul actorului cu Anna Szeles.

Florin Piersic, operat de urgență, la Cluj Napoca

Zilele trecute, Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău, în timp ce se afla la Cluj Napoca. Medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical din cauza unei infecții la un genunchi. Deși intervenția a decurs bine, actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj, la terapie intensivă, unde rămâne sub supraveghere medicală.

Transferul a fost făcut și din cauza vârstei înainte de lui Florin Piersic, dar și a faptului că acesta are montat un stimulator cardiac, potrivit News.ro.

Medicii au oferit o scurtă declarație despre starea actorului, însă fără a oferi prea multe informații, deoarece familia acestuia își dorește discreție.

„Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului, potrivit Antena 3 CNN.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton