Florin Piersic a fost operat din nou și mutat la Terapie Intensivă. În ce a constat intervenția medicilor

.

Florin Piersic (88 ani) a fost transferat la spitalul Foișor din București. Starea actorului la momentul internării era „gravă”, au transmis reprezentanții spitalului. Actorul a fost internat, inițial, în secția de Terapie Intensivă a spitalului și apoi a fost a fost operat la genunchi, pentru extragerea protezei care devenise sursă de infecție.

Update 18:26: În cursul zilei de joi, 9 mai 2024, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, pentru extragerea protezei care a devenit sursă de infecție. Actorului i-a fost montată o nouă proteză și operația a decurs bine.


Update 14:43: Florin Piersic a fost transferat, joi, 9 mai 2024, de la Institutul Matei Balș la Spitalul Foișor din București.

Starea generală a actorului, la momentul internării la Foișor, este „gravă, în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă” – precizează reprezentanții Spitalului Foișor, potrivit HotNews.

Florin Piersic, transferat la Matei Balș

Florin Piersic a fost adus marți seară, la spitalul Matei Balș din București, iar medicii spun că starea de sănătate a actorului este una bună. Săptămâna trecută, acesta a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, din cauza unei infecții. În ziua de Paște, actorul a fost operat din nou, după ce infecția a migrat către stimulator cardiac.

Potrivit G4Media, celebrul actor a ajuns la Spitalul Matei Balș marți seară și este stabil.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 la Institutul de Boli Infec’ioase „Matei Bals”. Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp. Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”, au declarat reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daniel Piersic, mezinul lui Florin Piersic. S-a mutat la Viena și are o meserie diferită de a tatălui său

Citește și: Florin Piersic Jr. a dezvăluit motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său, Florin Piersic: „L-am iertat”

Potrivit primelor informații, actorul urmează un tratament cu antibiotice, iar o comisie formată din mai mulți specialiști s-a întrunit miercuri dimineață pentru a stabili un nou tratament.

Aeronova care l-a adus pe Florin Piersic la București se afla în mijlocul unui exercițiu NATO, în Ungaria. În momentul în care a fost primită solicitarea de transfer, aceasta a părăsit operațiunea și a zburat la Cluj, pentru a-l prelua pe actor.

Actorul, operat de mai multe ori în ultimele săptămâni

Florin Piersic a fost operat de două ori în ultimele săptămâni. Prima dată actorul a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, după ce s-a simțit rău la finalul unui spectacol susținut la Cluj Napoca. Acesta a fost trasportat de urgență la Spitalul Militar din oraș, iar mai apoi a fost transferat la Institutul Inimii, unde medicii au fost nevoiți să îl opereze din nou. Se pare că infecția de la genunchi a ajuns la stimulatorul cardiac al actorului.

Citește și: Loredana, apariție de senzație în Mamaia. A cântat suspendată deasupra publicului într-o ținută spectaculoasă

Citește și: În ce relaţii este CRBL cu fiica sa, după divorţul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Medicii nu au oferit mai multe informații despre starea lui Florin Piersic, la solicitarea familiei acestuia, care își dorește „intimitate și discreție”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Florin Piersic

Sursă foto: Hepta, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton