Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor să își deschidă un restaurant împreună. Cum a pornit ideea juraților MasterChef

.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România, cunoscuți pentru succesul lor în emisiuni culinare și pentru talentul dovedit în arta gastronomiei. Recent, ideea unui restaurant comun a fost dezvăluită de Scărlătescu într-un podcast, unde a oferit detalii despre această inițiativă ce promite să fie un subiect de interes în lumea gastronomică.

Juraţii MasterChef vor să îşi deschidă un restaurant împreună

Cătălin Scărlătescu a vorbit deschis despre planurile sale și ale colegilor săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, de a deschide un restaurant împreună. Totuși, el a subliniat că acest proiect se află încă la nivel de discuție și nu s-a concretizat. Lipsa de timp a fost principalul motiv pentru care cei trei nu au reușit să transforme această idee într-o realitate palpabilă.

Ba da, a fost odată ideea, dar încă a rămas la stadiul de idee (n.r. să-și deschidă un restaurant toți trei). În bucătărie nu s-a mai inventat nimic de foarte mult timp. Toate inovațiile astea au existat dintotdeauna. Eu am fost în 50 de țări, cel mai des ingredient întâlnit în bucătărie este ceapa”, a explicat Scărlătescu în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Gina Pistol, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „La început n-am reușit să ne legăm” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum arată o ceartă între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu: „Să te ferească Dumnezeu”. Juraţii MasterChef, prieteni de 12 ani

Cei trei chefi au stiluri culinare distincte, iar Cătălin Scărlătescu a recunoscut că această diversitate ar putea constitui o provocare majoră într-o eventuală colaborare într-un restaurant. Fiecare dintre ei abordează bucătăria în moduri diferite, iar acest lucru ar putea face dificilă menținerea unei unități culinare.

Nu există democrație în bucătărie. Îți dau un exemplu. Eu, Dumitrescu și Bontea. Ne dai aceleași ingrediente și ne pui să facem ciorbă de perișoare. Ai să vezi trei ciorbe de perișoare total diferite, dar foarte bune. De la culoare până la ce vrei tu. Un restaurant, ca să fie de succes, trebuie să aibă, în primul rând, constanță”, a mai adăugat juratul de la MasterChef, potrivit sursei menţionate anterior.

Cum a început prietenia dintre Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a povestit și despre începuturile relației profesionale și personale dintre el, Bontea și Dumitrescu. Aceștia nu s-au întâlnit prima dată în fața camerelor de filmat, așa cum mulți ar putea crede.

Dumitrescu mă știa pe mine, eu, în nebunia mea, nu mi-am adus aminte de el. Am fost să gătesc ceva în bucătăria în care gătea, dar el era tânăr, tânăr. După câțiva ani, s-a întâmplat treaba cu juriul de la MasterChef. Ne-am întâlnit toți trei la mine acasă. Când a dat televiziunea peste noi, prima întâlnire a fost la mine acasă”, a mai dezcăluit Scărlătescu în podcastul „La Măruţa”.

Ideea unui restaurant comun semnat de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu rămâne un proiect plin de potențial, care, deși încă nefinalizat, stârnește mult interes în rândul fanilor și al pasionaților de gastronomie.

Sursa foto: Facebook şi Instagram

Ultima modificare noiembrie 18, 2024 11:10 am

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale