Florin Dumitrescu și Cristina Sima Dumitrescu sărbătoresc 11 ani de căsnicie: „Suntem pur și simplu norocoși”

.

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, sărbătoresc astăzi 11 ani de căsnicie. Cu această ocazie, bucătarul a transmis un mesaj emoționant pentru partenera sa de viață, pe rețelele de socializare. În acest timp, chef-ul filmează pentru cel mai nou sezon al emisiunii Masterchef, unde a revenit în postura de jurat, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima Dumitrescu sărbătoresc 11 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu și Cristina Sima Dumitrescu sărbătoresc pe data de 8 mai, 11 ani de când s-au căsătorit civil. Chef-ul, care urmează să fie văzut din nou pe micile ecrane în postura de jurat al emisiunii Masterchef, a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, adresat soției sale.

„11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur și simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri. Zelda, la mulți ani, dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”, a scris Florin Dumitrescu în mediul online.

La rândul ei, Cristina Sima Dumitrescu a postat și ea un mesaj emoționant, plin de amintiri frumoase din ziua în care a devenit soția bucătarului.

„11. Mă uitam în oglindă, încercând stângace să îmi pun rujul. Îmi tremura mâna, iar Ava, în burtică, dansa într-una, probabil simțind emoțiile mele. Era o zi importantă. Urma să îmi las numele de Sima (de care eram foarte mândră) și să devin Dumitrescu. Dar, mai mult decât numele de familie, urma să devin soția lui… deveneam o familie. Nu m-a speriat deloc gândul ăsta, tot tremuratul era de la bucuria din suflet, atunci când simți în fiecare celulă că el e The One”, a scris Cristina Sima Dumitrescu pe Instagram.

Soția lui Florin Dumitrescu și-a amintit cât de fericită a fost în ziua în care a spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile.

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef România

Citește și: Chef Florin Dumitrescu își sărbătorește fata cea mică. Urarea emoționantă a juratului de la MasterChef România: „Îi spunem Mia Bucuria”

„Dansau și fluturii din stomac, dansa și Ava în burtică, iar eu tremuram și zâmbeam. A fost o zi cu emoție, a fost cu iubire, cu bucurie… cu o mână de oameni, toți ai noștri. A fost una dintre acele zile când știi și simți, cu adevărat, că ești binecuvântat cu iubire! La mulți ani împreună, iubirea mea!”, a continuat ea.

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea au filmat primul clip pentru Masterchef

Florin Dumitrescu, împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au filmat primul clip pentru cel mai nou sezon Masterchef, ce va fi difuzat din toamnă pe Pro TV. Cei trei jurați apar într-o filmare în care invită pasionații de bucătărie la preselecțiile show-ului culinar.

„Florin Dumitrescu: Ți-a fost dor de noi?

Cătălin Scărlătescu: Hai că ți-a fost, recunoaşte!

Sorin Bontea: Şi nouă de tine! E timpul să îţi duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în în plus ca să te înscri. Hai să îţi iei şorţul!”, spun cei trei în filmare.

Clipul, care rulează pe postul de televiziune de câteva zile, a apărut la aproape o lună de când Pro TV a anunțat revenirea celor trei chefi în postura de jurați ai emisiunii culinare.

Citește și: Ce face Claudia Pavel de când s-a mutat cu fiul ei în Miami. „Ne-am găsit locul acolo, suntem foarte fericiți!”

Citește și: Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. Cum a fost filmată artista. „Așa se dispare de pe scenă!”

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Bontea atunci când s-a aflat că revine la „MasterChef”.

„Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, preciza atunci și Chef Florin Dumitrescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de colecție de la cununia civilă a lui Florin Dumitrescu cu Cristina Sima Dumitrescu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton