Florin Dumitrescu, revedere neașteptată la MasterChef 2024, cu un vechi prieten: “Mi-a impactat foarte mult copilăria” | Exclusiv

.

Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriza de proportii, în aceasta seară, la MasterChef 2024. Un prieten din copilarie și-a făcut apariția pe scenă, în ediția din 24 septembrie, a sezonului 9 al show-ului culinar.

Astfel, ediția MasterChef din seara aceasta se anunță plină de surprize, în special pentru chefi, care vor întâlni noi concurenți interesanți. Chef Florin Dumitrescu va avea parte de o revedere neașteptată cu unul dintre oamenii ce i-au marcat copilăria.

Florin Dumitrescu, întâlnire-surpriză la MasterChef 2024

Faber Nicolas, în vârstă de 45 ani, este născut în Franța, mama sa fiind româncă, iar tatăl francez. Datorită serviciului tatălui său, Nicolas a fost nevoit să se mute des, în o mulțime de țări diferite, printre care: Turcia, Tunisia, America, Malaysia, Dubai și România.

Imediat ce-l vede, Chef Florin Dumitrescu îi spune: “Știi cu cine semeni? Înainte să-mi spui cum te numești, semeni cu Prințul Nicolae de România, dacă ar fi trăit ca noi, oamenii”. Însă, în scurt timp, cheful realizează că, de fapt, concurentul îi aduce aminte de altcineva… Cineva mult mai apropiat de el.

Concurentul le povestește chefilor despre întregul său parcurs, iar în timp ce-l asculta, unele detalii îl pun pe gânduri pe Chef Florin Dumitrescu. “Tu mai veneai prin România, prin București, așa din când în când?”, îl întreabă el. La început, Nicolas este reticent, spunându-i că “Veneam, dar foarte rar, cred că am venit, poate, de 10 ori, în 30 de ani”.

Citește și – De ce își ține Florin Dumitrescu fiicele departe de bucătărie: „Mi-e frică să le prindă pasiunea asta”/ Exclusiv

Citește și – Cum arată o ceartă între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu: „Să te ferească Dumnezeu”. Juraţii MasterChef, prieteni de 12 ani

Citește și – Al patrulea bucătar pe care PRO TV l-a „furat” de la Antena 1, după Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ce salarii au jurații „MasterChef”

Citește și – Imagini comice cu Florin Dumitrescu de pe ringul de dans. Soția juratului MasterChef i-a interzis să danseze în public: „De aia evit să ieșim în locuri cu muzică” / VIDEO

Cine este Faber Nicolas de la MasterChef 2024. “Cred că te știu de când eram mic”, i-a spus Chef Florin Dumitrescu

Cu toate astea, cheful insistă și îi spune: “Cred că te știu de când eram mic”. La care Chef Scărlătescu adăugă: “Nu te pune cu memoria acestui Tyrannosaurus, deci are în cap tot!”.

După ce Chef Dumitrescu îi oferă mai multe detalii, surprinzător de specifice, Nicolas pune detaliile cap la cap și realizează că acesta are dreptate. “Du-te, bă, de aici!”, exclamă Cătălin, șocat de memoria lui Florin.

CONȚINUT VIDEO UNICA

“Știi de ce l-am ținut minte? Pentru că, cumva el mi-a impactat foarte mult copilăria. (…) Avea un stil foarte neromânesc, știi? În anii ’90 atunci, lumea era destul de gri, el era expansiv, prietenos”, le explică Florin Dumitrescu colegilor săi.

Dacă persoana ce i-a marcat copilăria chefului va reuși să obțină și șorțul de la el, vom afla în această seară, de la 20:30, într-o nouă ediție MasterChef România!

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au reîntors la Pro Tv, într-un sezon nou, MasterChef. Sezonul cu numărul 9 se difuzează în fiecare luni și marți, de la 20.30, la Pro Tv și pe VOYO. Show-ul culinar este plin de emoție, pasiune concurenți spectaculoși și momente de distracție. MasterChef 2024, sezon 9, este lider de audienţă încă de la primul episod.

Foto: Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton