Florin Dumitrescu, primul mesaj după ce s-a anunțat că nu mai face parte din juriul Chefi la Cuțite

.

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite au primit cu tristețe vestea plecării celor trei jurați. Joi, 12 ocotombrie 2023, Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu se vor mai afla la cârma show-ului culinar începând cu sezonul 13.

Pe parcursul celor 12 sezoane difuzate, cei trei chefi și-au câștigat numeroși fani, devenind unii dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Iar acum, la câteva luni după ce Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune, se pare că și simpaticii jurați au ales să se separe de postul de televiziune.

Florin Dumitrescu, primul mesaj după ce s-a aflat că nu va mai fi parte din „Chefi la Cuțite”

La scurt timp după ce producătorii postului de televiziune au anunțat plecarea juraților de la Chefi la Cuțite, chef Florin Dumitrescu a postat un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

„Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului”, este citatul lui Nicolae Iorga ales de celebrul chef pentru a-l distribui după anunțul făcut de Antena 1.

Pe de altă parte, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au ales să păstreze tăcerea.

Cei trei jurați au făcut parte din echipa emisiunii Chefi la Cuțite încă de la prima ediție, difuzată în anul 2016. De-alungul anilor, aceștia au atras simpatia publicului larg care aștepta cu nerăbdare să îi vadă luptându-se pentru amulete, dar și pentru echipele lor, bucurându-se și întristându-se de fiecare dată, alături de concurenți.

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Dublă eliminare la Chefi la Cuțite 2023. Cine sunt concurentele care au plecat: „Mi-a căzut cerul în cap”

De asemenea, Maria Paraschiv, care face parte din echipa turcoaz a sezonului 12, care se difuzează în prezent la televizor, a transmis și ea un mesaj pe rețelele de socializare.

„Cu un ochi plâng si cu unul râd citind acest anunț. Plâng pentru că orice schimbare la nivelul acesta aduce tristețe in sufletele oamenilor care au urmărit emisiunea în mod special pentru acest trio devastator. Cu celălat ochi râd si o fac cu toată dragostea pentru că asta înseamnă că am avut onoarea să fac parte din ultimul sezon cu ei ca jurați, lucru care mă face extrem de fericită, dar mai important decât asta este că, schimbarea cu siguranță va aduce cu ea evoluție. At some point trebuia să se întâmple, înțeleg că dânșii sunt extenuați din acest punct de vedere, nu cred că vă puteți imagina ce eforturi supraomenești sunt făcute de ei si de echipa de producție ca cei ce acasă să se poată bucura de emisiune.”, a scris concurenta lui Florin Dumitrescu pe Instagram.

Show-ul culinar va avea alți jurați din sezonul 13

Antena 1 a anunțat joi seară înlocuirea celor trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu de la show-ul Chefi la Cuțite începând cu cel de al 13-lea sezon. Filmările pentru acesta trebuiau să înceapă în luna octombrie, însă, potrivit postului de televiziune, aceștia au anunțat că sunt prea obosiți pentru a se întoarce pe platourile de filmare.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală. (…) Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, se arată în comunicatul transmis de Antena 1.

Citește și: Chefi la Cuțite 2023. Cosmin Berki, salvat de la eliminare de Sorin Bontea / Video

Citește și: Haos în bucătăria Chefi la Cuțite. Jurații s-au „lovit” cu amulete și un concurent cu experiență a plecat acasă

Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Antena 1

Deși nu se știe cu cât au fost plătiți pentru ultimul sezon Chefi la Cuțite, în anul 2020 Cătălin Scărlătescu primea 1.600 pe lună, în timp ce în 2021 onorariul său a crescu la 2.500 euro, coform Click.

Sorin Bontea era plătit mai bine, salariul lui fiind de 3.000 de euro.

Despre banii primiți de Florin Dumitrescu de la Antena 1 nu se știe prea multe, însă, datorită contractului de imagine avut cu un cunoscut retailer din România, acesta ar avea venituri lunare de 10.000 de euro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton