Este fericitul castigator al unui concurs de imprejurari. A ajuns in juriul Masterchef dupa ce prietenii l-au inscris la casting.
El nici nu stia exact despre ce e vorba. Florin Dumitrescu (24) a ajuns star din intamplare, iar acum chiar iubeste atentia pe care publicul i-o acorda. Si publicul il iubeste pe el.
Cand l-am intrebat cum se simte dupa ce a devenit celebru, a raspuns ca nu se considera vedeta. Se vede insa ca ii place sa fie in centrul atentiei. E alintat, dar e simpatic, onest si direct. Toata lumea trage de el, vrea sa il implice in fel de fel de proiecte si, pentru ca a acceptat multe dintre ele, viata sa a devenit dezordonata. Nu mai doarme destul, nu mananca la ore regulate si nu mai gaseste timp pentru vacante, pe scurt, duce o viata de star. Si ii place! Dupa ce emisiunea care l-a facut celebru s-a terminat, chef Florin s-a intors in bucatarie, de data aceasta la restaurantul Morgan La Dud, unde a inventat un preparat care a devenit specialitatea casei: sarmalute in foi de dud cu carne de berbecut.
Spune ca vrea sa revolutioneze bucataria romaneasca, si cu aceasta specialitate este pe drumul cel bun. La sesiunea foto a venit impreuna cu iubita lui, Cristina, care s-a transformat in PR si se implica acum in tot ceea ce face Florin. Am stabilit sa aduca el ustensile de bucatarie si cutite. Dar, pentru ca nu prea gateste acasa, unde are o bucatarie prea mica, a uitat si ne-am trezit la locul faptei fara recuzita. Daca iti arunci o privire asupra fotografiilor din aceste pagini vei vedea ca ne-am descurcat intr-un final. Iar intr-una dintre poze vei vedea si o trecere de pietoni. Pe acolo au trecut la un moment dat mai multi elevi care, cand l-au vazut pe Florin, au inceput sa strige entuziasmati: ”Masterchef, Masterchef! Ne e foame!”.
Citeşte continuarea pe viva.ro!