Florin Dumitrescu, deranjat de ce se petrece pe litoralul grecesc: „Bah, băiatule, suntem pe plajă!” Ce l-a înfuriat pe chef

.

Florin Dumitrescu se află în perioada aceasta în vacanță, în Grecia, cu familia, dar se pare că nu poate avea parte de liniște și relaxare așa cum și-ar fi dorit.

Celebrul chef s-a declarat deranjat de volumul muzicii de pe plajă. Florin Dumitrescu a postat în mediul online un mesaj prin care își arată nemulțumirea față de condițiile din stațiunea în care se află. El spune că ar prefera să asculte valurile și nu muzică electronică cât timp stă pe plajă, la soare.

„Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit”

„Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om. Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit.” – a transmis bucătarul prin intermediul unui Insta Story. Florin Dumitrescu a împlinit pe 1 august vârsta de 36 de ani și și-a serbat ziua de naștere tot pe litoral, cu familia și prietenii.

“Cam așa arată bătrânu care ar trage siguranța de la dj desk. Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud” – a adăugat el.

Juratul de la “Chefi la cuțite” a fost plăcut surprins de soția sa cu ocazia zilei de naștere. Cristina i-a organizat o petrecere surpriză care l-a încântat foarte tare pe chef.

„Cea mai șmecheră zi de naștere din viața mea”

Citeşte şi: Florin Dumitrescu, decizie neașteptată după Chefi la cuțite. Unde și-a dus soția și fiicele și cu ce actor cunoscut s-au întâlnit

Citeşte și: Una dintre concurentele Chefi la Cuțite a dezvăluit că este vrăjitoare. Florin Dumitrescu și-a tăiat părul: „Să îmi facă o amuletă, să câștigăm” / Video

Citeşte şi: De ce nu vrea Florin Dumitrescu să participe la America Express. Soția lui l-a dat de gol: „E un prețios”

Citeşte şi: Florin Dumitrescu și-a schimbat look-ul. Cum a apărut la nunta lui Smiley cu Gina Pistol / Video

„Nu știu cum a reușit nevastă-mea să îmi organizeze cea mai șmecheră zi de naștere din viața mea, în acest sătuc din Grecia. A chemat efectiv tot satul. A făcut un street food festival aici, practic. Și cu toate astea nu am brățară VIP. Mulțumesc mult familiei mele și iubitei mele soții că a reușit să organizeze așa petrecere de ziua mea!”, a spus Florin Dumitrescu într-un InstaStory.

“10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă!”

Juratul de la Antena 1 și soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, sunt căsătoriți de 10 ani și împreună au două fetițe, Mia și Ava.

“10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viața noastră a fost să facem pasul acesta. Și, totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La multi ani nouă!” – a fost mesajul lui Florin Dumitrescu cu ocazia aniversării a unui deceniu de mariaj.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton