Florin Dumitrescu, decizie neașteptată după Chefi la cuțite. Unde și-a dus soția și fiicele și cu ce actor cunoscut s-au întâlnit

.

Florin Dumitrescu a decis să își reîncarce bateriile într-o vacanță de poveste după un sezon plin la Chefi la cuțite.

Cunoscutul bucătar și-a luat soția și fiicele și au fugit cu toții în Italia. Cei patru petrec pe cinste departe de țară și nu ezită să își mărturisească trăirile pe rețele de socializare. Ba mai mult, au avut parte și de o întâlnire de zile mari. L-au cunoscut personal pe actorul Dennis Quaid, au schimbat impresii cu el și au și bifat câteva fotografii.

Florin Dumitrescu, vacanță în Italia cu familia

“Am plecat în Italia. Tranzităm prin Roma, destinație finală Cagliari. Încărcăm bateriile, învățăm să mergem cu bicicletă și ne relaxăm. Fetele mele se bucură de nisip mai ceva că o gașcă de pisicuțe, așa că , de aici încolo cum am stabilit: lăsăm etichetele deoparte și rămânem la statutul de tătic și soț. O vara minunată!”, spune Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Florin Dumitrescu, jurnal de călătorie

Cheful își ține la curent și admiratorii virtuali  cu trăirile pe care le încearcă de când a părăsit țara.  “Ziua 1 de plajă. Hidratare cu apă. Frecat corp cu SPF. Crizat de nisipul uscat pe picioare. Speriat de șocul termic cu apa rece. Toate bune. Fetele fericite. Consum responsabil de calorii”, precizează Dumitrescu.

Cheful a avut parte și de o surpriză de zile mari în acest sejur. S-a întâlnit la un restaurant cu celebrul actor american Dennis Quaid, care a fost căsătorit cu Meg Ryan. „Întrerup seria de poze de la plajă pentru aceasta poză, Dennis Quaid”, a făcut anunțul Chef Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Citeşte și: De ce nu vrea Florin Dumitrescu să participe la America Express. Soția lui l-a dat de gol: „E un prețios”

Citeşte și: Florin Dumitrescu și Cristina au împlinit 10 ani de mariaj. Cum l-au surprins soția și fiicele pe cunoscutul bucătar la Chefi la cuțite

Cristina și Florin Dumitrescu, o dragoste pe viață

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, s-au cunoscut în restaurantul unde el lucra și nu s-au mai despărțit. Apoi povestea le-a fost completată și de două fetițe superbe. Cheful de la Antena 1 are doar cuvinte de laudă despre jumătatea lui și despre iubirea ce îi leagă. Cei doi au sărbătorit, luna trecută, 10 ani de mariaj.

“10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viața noastră a fost să facem pasul acesta. Și, totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo?

Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La multi ani nouă!”, a fost mesajul postat de Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Au rămas împreună după ce el i-a pregătit. La începutut nimeni nu a crezut că Florin Dumitrescu și Cristina Sima vor reuși să reziste împreună.

Citeşte și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Piticot, în ziua nunții tale sigur mă îmbrac cu el!”

Citeşte și: Cu ce acrim ciorba de miel. Rețetele recomandate de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

„Ne-am mutat împreună la câteva zile de când, oficial, am început relația”

“Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine Fructul Interzis și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, povestea el pentru revista Viva.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton