Florin Dumitrescu a folosit cea mai prețioasă amuletă la Chefi la Cuțite. Pe cine a salvat

.

Un concurent din echipa magenta, supranumită și Amanta Regală, a fost salvat de la eliminare aseară, la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu a refuzat duminică seară verdictul de la jurizare, ca Alex Bunea să părăsească show-ul culinar, aşa că a făcut apel la una dintre cele mai valoroase amulete, pentru a se asigura că îşi păstrează supremaţia ca număr de concurenţi – şase.

Ediţia a debutat duminică, 8 octombrie, la Antena 1 cu un nou joc – o poveste culinară, creată chiar de concurenţii celor trei echipe. Şi de această dată, proba a fost adjudecată de către chef Florin Dumitrescu, cel care a câştigat avantajul de a alege primul dintr-o nouă serie de ingrediente inedite. Astfel, echipa Amanta Regală a gătit cu rom, păstârnac, rădăcină de lotus şi bame, echipa Soarelui Răsare cu dropsuri mentolate, cafea, bambus şi stomac de porc, în vreme ce echipa Saint Tropez a avut piure de trufe, parizer, şorici, limbi de raţă.

Florin Dumitrescu a folosit cea mai valoroasă amuletă

Seara a fost condimentată şi de o amuletă, aruncată în joc de chef Bontea, care a câştigat astfel încă un membru în echipă, pentru această probă: pe Rikito. Din păcate, nici ajutorul lui nu l-a scăpat de proba duelului, unde şi de această dată au intrat toate echipele.

La proba individuală, preparatul cu cel mai mic punctaj i-a aparținut lui Alex Bunea, din echipa lui Chef Dumitrescu, care a ales însă să îşi păstreze concurentul, folosind o amuletă.

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Fabian Soare, eliminat de la Chefi la Cuțite. Tânărul a fugit din Anglia fără să își plătească școlarizarea

„I-am aruncat colacul de salvare, acum hai să vedem battle-ul opt, căci sunt foarte, foarte chitit pe treabă. Vreau să bat recordul!”, a spus Florin Dumitrescu.

„Eu îi urez să plece mai repede, ori el, ori Horia, pentru că sunt concurenţii pe care eu mi i-aş dori în echipa mea!”, a spus sincer chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Bontea s-a declarat şi el mândru de echipa lui: „Bravo! Am fost a şaptea oară la duel şi am reuşit să pierdem doar 2 oameni! E foarte bine!”

Seara s-a dovedit extrem de emoţionantă pentru Alex.

„Sunt fericit că am primit a doua şansă şi vreau să profit de ea la maximum! Am primit nişte reacţii total neaşteptate de la adversari! M-au surprins total şi m-au emoţionat rău!”, a afirmat Alex Bunea, după ce a fost salvat de chef Dumitrescu.

Mesajul lui Alex Bunea după ce a fost salvat la Chefi la Cuțite

După ce i s-a mai acordat o șansă, Alex Bunea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care promite că va da și mai mult și va fi mult mai implicat în battle-uri.

„Am avut o seară proastă, dar în continuare vă puteți baza pe mine! O să ies la luptă de câte ori o să fie nevoie! De-asta am venit! Să lupt! Mulțumesc pentru șansa de a rămâne în joc”, a scris Alexandru Bunea în mediul online, după ce a fost difuzată ediția în care putea fi eliminat.

Citește și: Haos în bucătăria Chefi la Cuțite. Jurații s-au „lovit” cu amulete și un concurent cu experiență a plecat acasă

Citește și: Chefi la Cuțite 2023. Cine sunt concurenții care au intrat în echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

La proba produselor bio, Alexandru Bunea a gătit cu un mix de alune și stafide o chiftea uscată, care nu a fost deloc pe placul celor 3 chefi și care a fost punctată cu 7, cel mai mic punctaj.

După ce și-a întrebat membri echipei dacă sunt de acord să folosească amuleta salvatoare pentru Alex Bunea, chef-ul a anunțat decizia, iar concurentul a rămas mai departe în competiție.

https://youtu.be/wS5i_52yQoY

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton