Flick, „Domnul Rimă”, și soția sa, Denisa Filcea: „Nu am dormit nicio noapte separat de când ne-am căsătorit” / Exclusiv

.

Flick, „Domnul Rimă”, și soția sa, Denisa Filcea, se iubesc ca în prima zi. Sunt căsătoriți de 3 ani, nu au dormit niciodată separat și mărturisesc că se ocupă exclusiv de creșterea fiicei lor, Eva Maria.

Denisa Filcea și Andrei Sebastian Filcea, cunoscut public ca Flick, „Domul Rimă”, sunt căsătoriți de trei ani și au împreună o fetiță, Eva Maria, în vârstă de un an și două luni. Tocmai s-au întors de la New York unde au fost împreună. Zborul nu a fost o problemă pentru micuță, care a dormit liniștită. Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, Denisa (30 ani) și Flick (43 ani) își aduc aminte de prima întâlnire online și declară că de mult au renunțat să-i mai mulțumească pe alții. Mărturisesc că seara, după ce adoarme Eva, își pot vedea liniștiți de viața de adulți și că au dobândit maturitatea de a nu se certa niciodată. Flick, „Domul Rimă”, spune că singura lui iubire este și a fost soția lui, iar Denisa mărturisește că, atunci când a venit de la Oradea la București, nu a trăit cea mai ușoară perioadă.

Flick, „Domnul Rimă”, și Denisa Filcea, interviu la dublu despre viața alături de fiica lor

Cum a fost în America? Vreo întâmplare haioasă?

Denisa: Îmi place foarte mult în SUA, toate statele în care am fost până acum m-au impresionat, în special New York, iubesc New Yorkul. Lumea arată altfel când călătorești cu un bebeluș. Am fost foarte încântată să mă plimb împreună cu fetița mea pe străzile orașului meu preferat, a fost o surpriză foarte plăcută din partea soțului meu să împlinesc 30 de ani acolo. Se vede că mă cunoaște foarte bine.

Zilnic ni se întâmplau lucruri haioase, suntem foarte veseli și, de cele mai multe ori, nu luam foarte in serios viața.

Citește și: Ce dietă ține Olivia Steer: „Mi-e tot mai bine!”

Citește și:  Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză: „Ceva cumplit” / Video

Citește și:  De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii în sistemul de învățământ privat: „Când vezi o taxă poate să ți se pară mult, dar…” / Exclusiv

„Am avut o medie de 21 km făcuți pe jos zilnic”

Pe unde v-ați plimbat, ce lucruri bune ați mâncat?

Flick: Am fost doar în New York de această dată, în Manhattan mai exact. Ne-am plimbat pe toate străzile și străduțele, pe cele vechi care ne-au plăcut data trecută dar și pe altele noi. Am mers de câteva ori cu Uber-ul sau cu metroul, dar, de cele mai multe ori, am mers pe jos. În cele 10 zile în care am stat am avut o medie de 21 km făcuți pe jos zilnic. Ceea e cred că e destul de mult, având în vedere că era și Eva cu noi.

Am mancat la diverse restaurante cu specific local, chiar am găsit unul lângă hotel cu o terasă drăguță, am fost de câteva ori acolo. Iar eu m-am îndrăgostit de un poke-bowl unde am mâncat de mai multe ori, într-o zi chiar de 2 ori.

Cum a rezistat Eva la un zbor așa de lung?

Denisa: Deși am pornit la drum având foarte mare încredere în ea, totul a decurs mult mai bine decât ne-am așteptat noi. Eva Maria a dormit tot drumul, nu s-a trezit nici măcar atunci când în avion s-a servit masa, deși a fost destul de gălăgios tot procesul. A adormit la decolare și s-a trezit când ne-am ridicat să ieșim din avion.

„Ne place să ne îmbrăcăm uneori la fel”

Sunteți foarte noncoformiști când vine vorba de îmbrăcăminte. Cum vă vin ideile? Uneori vă și asortați.

Flick: N-aș spune chiar nonconformiști. Într-adevăr ne plac foarte mult hainele, avem și ținute mai „nebune”. Chiar zilele trecute am postat o poză cu cămășile călcate de mama soacră și mi-am dat seama că am 25 de cămăși albe, ceea ce nu denotă neapărat nonconformism. Da, uneori ne asortăm. Avem câteva rânduri de haine din aceeași colecție. Ne place să ne îmbrăcăm uneori la fel, ba mai nou și Eva are câteva hăinuțe care seamănă cu ale noastre.

Denisa Filcea: „Nu am dormit nicio noapte separat de când ne-am căsătorit”

Cum arată o zi din viața părinților Denisa si Flick?

Denisa: Ne bucurăm din plin de această perioadă din viața noastră și savurăm fiecare clipă. În fiecare zi Eva Maria este o prioritate și ne dedicăm timpul ei. Facem cât mai multe lucruri împreună, toti 3, ne plimbăm, ne jucăm, descoperim lumea. Majoritatea lucrurilor care țin de job le facem când Eva doarme,  iar când avem evenimente mergem împreună.

Am ales să o creștem pe Eva doar noi doi, fără bonă, așadar trebuie sa găsim soluții astfel încât să reușim să le facem pe toate cât mai bine. Inclusiv când Flick prezintă evenimente mergem si noi, nu am dormit nicio noapte separat de când ne-am căsătorit. Au fost momente când ne-am cazat în Bucuresti în locul unde avea loc evenimentul (râde).

Mai aveți timp pentru voi doi? Un film, o cină, un shopping?

Flick: Am avut mereu timp pentru noi. Faptul că a venit Eva nu ne-a schimbat cu nimic. Cu Eva alături suntem “un NOI” complet. Cinele și shoppingul le facem mereu alături de ea, nu mergem nicăieri fără ea. Iar atunci când vrem să mai urmărim un film o facem seara, după ce adoarme ea.

Denisa Filcea, despre relația cu Flick: „Nu ne certăm, suntem doi oameni maturi”

Când vă mai certați, cine cedează primul?

Denisa: Din ce motive ajung oamenii să se certe în cuplu? Nu ne certăm, suntem doi oameni maturi, acceptam și respectăm faptul că, uneori, avem păreri diferite. E normal să fie așa. Nu s-a întâmplat până acum ca amândoi să ținem de o idee până să ajungem să ne certam.
Cred că ne-au ajutat enorm toate nopțile, zilele și orele pe care le-am petrecut vorbind la telefon, înainte sa ne vedem. Am ajuns să ne cunoaștem extrem de bine și stim cum să relaționăm in orice situatie.

Flick, „Domnul Rimă”: ” ‘Rele’ nu prea am întâlnit în povestea noastră. Avem toate lucrurile pe care ni le dorim”

Într-o căsnicie există și bine, și mai puțin bine. Voi cum vă găsiți echilibrul?

Flick: Am auzit des sintagma asta, „și cu bune și cu rele”. Nu știu dacă ține de noroc sau de felul nostru de a fi, dar „rele” nu prea am întâlnit în povestea noastră. Suntem doi oameni fericiți cu un copil minunat, și avem toate lucrurile pe care ni le dorim. Iubim unde locuim, ne place ce mâncăm, ce îmbrăcăm, călătorim mult si ne bucurăm de viață.

Denisa, care este cel mai mare defect al soțului tău?

Pentru mine și fetița noastră, Flick este idealul de soț și tată. În raport cu lumea din jur, aș spune că e un om prea bun. Ceea ce nu este un defect, dar, din păcate, în prezent, poate fi considerată o slăbiciune.

Cum s-au cunoscut Flick, „Domnul Rimă”, și Denisa Filcea: „A fost o întâlnire online, în care am luat cina pe video call”

Ce vă mai aduceți aminte de la prima voastra întâlnire?

Flick: Totul. Pentru că a fost în starea de urgentă din pandemie a fost o întâlnire total diferită de tiparele obișnuite. A fost o întâlnire online, în care am luat cina pe video call, fiecare la el acasă, eu – la Bucuresti, Denisa – la Oradea. Ne-am uitat la un film, fiecare pe laptopul lui, de la el de acasă, am dat play în același timp. Genial!

Denisa, îți mai aduci aminte cum erai la liceu?

Foarte timidă, învățăm foarte bine la școală și eram extrem de ascultătoare. Aveam voie sa stau pe afară până la ora 19:00, asta si în clasa a 12-a.

Când v-ați îndrăgostit prima dată?

Flick: Faptul că nu pot defini exact un moment, mă face să cred că am iubit-o dinainte s-o cunosc și am știut că EA e aleasa.

Care a fost cel mai greu moment din viața voastră? Cum ați reușit să mergeți mai departe?

Denisa: Sunt o persoană extrem de optimistă, cu o gândire foarte pozitivă, motiv pentru care cred că nici nu am conștientizat greutățile vietii. Am văzut mereu parea bună, indiferent de situație. Dar, totodată, mi-a fost destul de greu să înțeleg răutatea și falsitatea unor persoane din spațiul public (masa media/ showbusiness). E greu când ești naiv, vii din Oradea si te lovești de persoane care sunt total altfel în viața reală față de cum ar vrea sa pară sau cum se prezintă în online sau la tv.

Am reușit să merg mai departe, conștientizând că unele lucruri nu au nici cea mai mică legătură cu mine. Mi-am văzut de familie, de soț și de povestea de dragoste pe care avem privilegiul să o scriem împreună.

Dar cel mai greu moment, de pânâ acum, din cuplu?

Flick: Cred că momentul în care că am ratat zborul spre Creta unde urma să ne căsătorim. S-a întâmplat pentru că nu aveam completate niște formulare, fiind pandemie, și am pierdut avionul. Eram destul de stresat pentru că puneam la cale cel mai frumos moment din viața noastră de până atunci. Dar s-a rezolvat și am ajuns cu bine fix la momentul potrivit.

„Pot să mă joc de dimineată până seara fără să fiu judecată”

Ce nu știe lumea despre voi?

Denisa: În prezent hobby-ul principal este să mă joc toata ziua cu Eva mea. Ador tot timpul petrecut împreună, tot ce ne jucăm și ce o învăț. În sfârșit pot să mă joc de dimineată până seara fără să fiu judecată. Pasiunea mea secretă sunt păpușile Barbie, m-am jucat cu Barbie până în liceu. I-am cumpărat Evei o păpușă Barbie de colecție, înainte să fiu însărcinată. Atât de multă încredere am că viața-mi va da ce-i cer.

Îmi place foarte mult să inspir oamenii să fie liberi, să-și trăiască viața doar după propriile lor criterii, astfel încât să fie mereu fericiți si împliniți. Îmi place să gătesc, să mă plimb și să descopăr lumea împreună cu Flick și Eva Maria. Am o colecție de pantofi si genți, iar în ultima perioadă am devenit pasionată de bijuterii și ceasuri.

Denisa, Flick și micuța Eva Maria. Sursă foto: Arhivă personală
Denisa, Flick și micuța Eva Maria. Sursă foto: Arhivă personală

Flick, „Domnul Rimă”, și Denisa Filcea, despre gura lumii și compromisuri

Cum reușiți să „închideți” gura lumii, atunci când vorbește prea mult?

Flick: Obișnuiam să facem asta. Dar am evoluat și mi-am dat seama că nu are rost. Indiferent cât ne-am strădui și orice am face vor fi oameni care vor comenta viața noastră în loc să o trăiască pe a lor. Așa că cel mai înțelept este să ne vedem de viață, pentru că o trăim așa cum ne place nouă nu o trăim pentru alții.

Ați făcut compromisuri în viață?

Denisa: Am știut întodeauna ce vreau și am avut mereu încredere că viața-mi va da tot ce îmi doresc la momentul potrivit pentru mine. Nu am fost nevoită să fac compromisuri. În aceeași măsură, integritatea este una dintre principalele mele caracteristici. Cred că au fost câteva momente în care mi-aș fi dorit să spun lucrurilor pe nume și să-mi prezint perspectiva, dar am ales să nu o fac. Cred că asta ar putea fi catalogat ca fiind un compromis.  Unul greu, chiar. Îmi place să spun mereu ce gândesc.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton