Flavia Mihășan, de la îndoiala medicilor că va merge vreodată, pe scena musicalului „Chicago”: „Dansul mi-a salvat viața” / Exclusiv

.

Flavia Mihășan trăiește în pași de dans. Prezentatoarea de la Antena 1 are o poveste emoționantă de viață, despre care ne-a vorbit plină de recunoștință la Fresh by Unica. Ne-a povestit despre îndoiala medicilor că va merge vreodată, despre cum i-a salvat dansul viața, precum și despre cel mai nou proiect în care este angrenată, musicalul „Chicago”.

Dansul i-a salvat viața Flaviei Mihășan: „I s-a spus mamei că n-o să pot să merg”

Flavia Mihășan dansează încă din copilărie, în ciuda suspiciunii medicilor că ar putea să nu meargă niciodată. Prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” ne-a dezvăluit că s-a născut cu un picior mai lung și unul mai scurt. Din acest motiv, până la 9 luni, coregrafa a stat cu ambele picioare în ghips. Ulterior, Flavia s-a apucat de dans profesionist.

„Dansul mi-a salvat viața, de când eram copil. Este și o poveste foarte frumoasă și emoționantă. M-am născut cu un picior mai scurt, unul mai lung, nu știu termenii medicali. Am stat în ghips până la 9 luni cu ambele picioare. Cumva i s-a spus mamei că n-o să pot să merg, când m-am născut, ceva de genul ăsta. După ce am început să dansez mama mi-a spus: «Tu-ți dai seama că erau șanse să nu poți să mergi și tu lucrezi cu picioarele?». Ea vede totul foarte romanțat și frumos. Am depășit foarte multe etape din viața mea cu ajutorul dansului, a fost tot timpul lângă mine”, a spus Flavia Mihășan, la Fresh by Unica.

Citește și: Mirela Zeța, dezvăluiri despre musicalul „Chicago” și experiența unică de la penitenciarul Rahova: „Ca actori, a trebuit să dăruim unor oameni marginalizați” / Exclusiv

Flavia Mihășan, dansatoare și coregraf pentru musicalul „Chicago”

Flavia Mihășan este distribuită în musicalul „Chicago” care revine în România după 17 ani. Spectacolul are loc pe 6 și 7 aprilie, la Circul Metropolitan București. Biletele pot fi achiziționate pe Entertix.ro. Flavia nu este doar parte din distribuție, ci și coregrafă.

„Ador acest proiect. Am ocazia să fac și coregrafia, nu numai să dansez în scenă, o super ocazie pentru care sunt foarte recunoscătoare. Lucrez împreună cu prietena și colega mea Cristina Danu. Am făcut împreună coregrafia. (…) Am foarte mari emoții. E o bucurie”, ne-a mai spus Flavia Mihășan.

Efortul fizic și emoțional, precum și disponibilitatea de a reda spectacolul întotdeauna la fel sau din ce în ce mai bine i s-au părut Flaviei câteva dintre cele mai mari provocări ale acestui proiect atât de așteptat de public. Deși nu s-a simțit epuizată fizic, Flavia ne-a mărturisit că, din punct de vedere emoțional, a simțit că imaginea creată mental nu coincidea cu ce reda pe scenă. Dar chiar și în acele momente, creativitatea își făcea apariția în moduri neașteptate, rezultatul final depășindu-i așteptările.

„Este un spectacol minunat. Tot ce se întâmplă vorbește despre latura umană, reacțiile și situațiile care se pot traduce cu lejeritate și în ce se întâmplă în societatea de astăzi. Tocmai asta este foarte frumos de văzut”, ne-a mai spus Flavia Mihășan.

Citește și: De ce a ținut Vlăduța Lupău a doua sarcină ascunsă. Declarații rare despre relația cu soacra ei: „Mă ajută în concerte” / Exclusiv

Ce a învățat la terapie

O prezență plină de energie pe micul ecran, dar și în afara lui, Flavia Mihășan n-a fost ocolită de provocări de-a lungul vieții. După ce a născut al doilea copil, coregrafa a simțit să ceară sprijinul unui psihoterapeut care a ajutat-o să-și reamintească lucruri pe care deja le știa și să îndepărteze gândurile negative repetitive.

„Răspunsurile sunt oricum sunt în tine, doar că ți-e greu să recunoști. Ce m-a mai învățat și cred că e foarte important este să-ți asumi responsabilitatea totală pentru deciziile pe care le iei. E foarte simplu să dai vina”, a mai spus Flavia Mihășan, pentru Unica.ro.

Deși, cu experiența din prezent, poate ar fi procedat altfel în anumite situații din trecut, Flavia Mihășan nu are regrete.

„Nu pot decât să spun să atunci atâta am știut. Știu că am luat cea mai bună decizie pentru felul în care gândeam și simțeam atunci. Și asta e o chestie, să nu te duci în trecut să te blamezi. Așa a fost. Tu ai făcut-o. Iarăși, asumarea responsabilității deciziilor”, a mai spus Flavia Mihășan, la Fresh by Unica.

Citește și: Elena Gheorghe a fost supărată pe Dumnezeu: „Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî” / Exclusiv

Flavia Mihășan, la Fresh by Unica

Am mai vorbit cu dansatoarea și despre familia ei, despre provocările rolului de mamă și statutului de persoană publică, despre auto-cunoaștere și despre hate-ul online, printre multe altele. Urmărește interviul integral mai jos sau pe YouTube!

Foto: Unica.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton