Fiul Nicolei, Jonathan, s-a căsătorit. Cum a reacționat artista și cu cine s-a întâlnit la eveniment

.

Nicola a fost, ieri, soacră mare. Fiul artistei și al compozitorului Mihai Alexandru, Jonathan, s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Nunta va avea loc peste două săptămâni, iar evenimentul se anunță a fi unul grandios.

Artista a trăit mari emoții la starea civilă, atunci când îndrăgostiții au spus marele „Da”.

Nicola: „Și-a găsit jumătatea și au decis să facă pasul cel mare”

”Da, azi am fost soacră mare. El mai rămăsese să se căsătorească. Chiar mă gândeam dacă el va fi genul acela care să se căsătorească târziu, dar nu. Și-a găsit jumătatea și au decis să facă pasul cel mare. Nu sunt împreună de foarte mult timp, dar se știu de multă vreme, au fost prieteni înainte, au avut o relație de prietenie foarte frumoasă, după care au decis să fie mai mult de atât”, a spus Nicola, pentru Spynews.

Citeşte și: Cum arată și cu ce se ocupă acum cântăreața Nicola

Citeşte și: Gina Pistol a uitat de o tradiție importantă la nuntă. Spectacolul oferit de soția lui Smiley / Video

„Urmează ca în două săptămâni să se cunune religios”

Jonathan și soția lui pun acum ultimele detalii la punct pentru nuntă. Nicola le e alături și încearcă să îi susțină cum poate.

”Ei au vrut ca cununia civilă să fie mai restrânsă și au vrut să o facă mai devreme înainte de nuntă ca să nu se aglomereze atunci. Urmează ca în două săptămâni să se cunune religios și să facă și petrecerea de nuntă. Eu cred că au ales foarte bine să facă așa, să se mai elibereze cu programul, să nu fie stresați cu toate pe cap în ziua aceea. Au fost familiile și cei mai apropiați prieteni alături de ei”, a adăugat solista.

Citeşte și: Bella Santiago, primele declarații după nuntă: „Totul a fost special”. Elementul surpriză al evenimentului / Exclusiv

Citeşte și: Gina Pistol și Smiley, primele mesaje în online după nuntă: „Noua familie Maria intră într-o pauză vocală”

Citeşte și: Tendințe de nuntă pe care să le adoptăm sau să le abandonăm în 2023

Nicola s-a întâlnit cu fostul soț la eveniment

Nicola a bifat de această dată și o întâlnire de zile mari, cea cu fostul soț, compozitorul Mihai Alexandru. „Dragii mei, tocmai ne-am întors de la cununia civilă a fiului meu, Christian Jonathan, cu scumpa mea noră, Maria. N-am stat degeaba, am filmat, am creat atmosferă, iar Alina s-a bucurat și s-a întreținut cu Nicola”, a scris, ieri, și Mihai Alexandru pe o rețea de socializare.

Jonathan a jucat cu Kira Hagi

Jonathan este actor și a jucat la teatrul Nottara alături de fiica lui Gică Hagi, Kira.

„Ne-am cunoscut prin Filip Ristovski, regizorul și prietenul nostru, care este și un actor bun. Ne-a format pe amândoi. Pe Kira, înainte să plece în America, iar mie mi-a fost profesor de actorie la Conservator. Da, mi s-a întâmplat de atâtea ori să uit textul. Au fost momente în care a trebuit să improvizăm, dar cred că acestea sunt cele mai valoroase întâmplări pe care le întâmpini pe scenă. Pentru că asta îți dezvoltă latura actoricească”, spunea el pentru Impact.

Jonathan s-a înțeles foarte bine cu Kira și a fost întotdeauna încântat de chimia dintre ei. “De certat nu ne-am certat niciodată. Păreri diferite mai avem, dar cădem la comun de acord. Kira face mereu gesturi prietenești, cu toți oamenii. Este o fată de admirat. Mă bucur pentru chimia pe care publicul o observă între mine și Kira. Asta ne ajută să jucăm mai asumat și cu multă lejeritate. Iar în afara scenei suntem și rămânem prieteni foarte buni”, explica tânărul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton