Fiul Monicăi Anghel, operat de urgență. Artista a trecut prin momente de coșmar

.

Monica Anghel a trecut prin momente cumplite după ce fiul ei de 11 ani a căzut, și-a fracturat piciorul în trei locuri și a avut nevoie de ghips.

Osul nu s-a sudat așa cum trebuia, așa că Aviv a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Întreaga poveste a sfâșiat-o pe artistă.

Avid, fiul Monicăi Anghel, operat de urgență

„Da, Aviv a avut un accident banal, era iarba udă, a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în ghips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin. I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el.

El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm. Și eu am fost afectată perioada cu copilul, acum simt așa fizic”, a declarat Monica Anghel, la Antena Stars.

Citeşte și: Care a fost cel mai greu moment din cariera Monicăi Anghel: „M-am trezit din somn și am început să plâng. Eram acoperită de zăpadă” / Exclusiv

Citeşte și: Monica Anghel, schimbare spectaculoasă. Artista a slăbit 30 de kilograme: „Nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic”

Fiul Monicăi Anghel, victima bullyingului

Artista anunța anul trecut că și-a transferat copilul la altă școală, iar asta pentru a-l proteja de un mediu toxic. „Bullyingul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există. Și băiatul meu a fost victimă a bullyingului.

Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, spunea Monica Anghel, conform Wowbiz.

Citeşte și: Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografi

Citeşte și: Cum și-a responsabilizat Monica Anghel fiul. La 12 ani, Aviv are primul job: „Trebuie să înțeleagă că mami nu poate să plătească tot” / Exclusiv

Monica Anghel:„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi”

Artista mărturisea că încearcă să își crească copilul frumos, dar lucrurile pe care le vede la ceilalți o sperie.
„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că și ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze”, a mai adăugat solista.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton