Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a împlinit 20 de ani. Imagini rare, de colecție, cu tânărul

.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 20 de ani, iar mama lui celebră a profitat de moment pentru a face o postare emoționantă în mediul online.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 20 de ani. Mesajul divei pentru tânăr

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, a schimbat prefixul pe 1 august, cu puțin îniante de ziua de naștere a mamei sale, care va fi tot luna aceasta, pe data de 3. Mihaela Rădulescu a celebrat frumosul și importantul moment din viața fiului său și în spațiul online, printr-o postare pe pagina personală de Instagram o fotografie cu ea și băiatul din trecut, de pe vremea când Ayan era doar un băiețel și mesajul: „Best 20 years of my life” (Cei mai frumoși 20 de ani din viața mea). Postarea vedetei a adunat rapid peste 5 mii de apreiceri din partea fanilor, dar și a colegilor de breaslă și a prietenilor.

Ayan Schwartzenberg locuiește în New Jersey

Ayan a absolvit în 2022 liceul de renume Lawrenceville School, din New Jersey, Statele Unite ale Americii, unde locuiește de câțiva ani. Și a fost acceptat la două facultăți prestigioase din SUA. Băiatul a moștenit pasiunea pentru sport a mamei sale și deține o centură neagră la Krav Maga, un sport de contact, derivat dintr-o combinașie de tehnici de karate, box, aikido și judo. De asemenea, el este de două ori campion la Muay Thai și are o medalie la Kikboxing.

Deși e extrem de mândră de reușitele fiului său, Mihaela Rădulescu s-a obișnuit greu cu ideea că tânărul e plecat pe un alt continent.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, la 54 de ani. Povestea divei care a scris istorie în televiziune și iubirile trăite / Imagini de colecție

Citeşte şi: Poza cu sărutul dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu stârnește și azi fanteziile bărbaților. De ce n-a vrut Andreea Marin să fie în locul actriței

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, apariție rară în online, într-o ipostază inedită. Cum s-au filmat cei doi

Citeşte şi: Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

„El e într-un moment de reuşită, e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, povestea vedeta cu ceva timp în urmă, în podcast-ul Amaliei Enache.

Inițial, Mihaela și Elan au fost împotriva ideii de învățământ într-o țară străină, dar lucrurile s-au schimbat între timp și cei doi au luat cea mai bună decizie pentru fiul lor.

„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învățământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta” – spunea Mihaela Răduelscu acum câțiva ani.

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg s-au căsătorit în 2004 și au divorțat patru ani mai târziu. Ea formează un culpu cu sportivul austriac Felix Baumgartner din 2014.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare.

Iar Felix… e l e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu, în 2022, la „Vorbește lumea”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton