Iulian Bontea, fiul îndrăgitului fost jurat de la “Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, și-a făcut tatăl mândru, devenind campion national la raliuri. Iulian are 24 de ani și este pasionat de acest sport de mult timp, iar acum a ajuns să facă performanță și să câștige diverse concursuri de raliu la care participă.
Chef Sorin Bontea, mândru foc de fiul lui, a postat în mediul online câteva fotografii cu Iulian pe podium, cu șampania și trofeul în mâini, așa cum îi stă bine oricărui învingător.
”Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!”, a scris Bontea în descrierea imaginilor cu fiul campion.
Chef Bontea vorbește adesea despre pasiunile copiilor săi. Iulian mai are o soră, Miruna, în vârstă de 19 ani, care a moștenit talentul culinar al celebrului ei tata. Miruna Bontea se pricepe foarte bine la gătit dulciuri.
„Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef Sorin Bontea, în urmă cu câteva luni.
Cât câștiga Sorin Bontea la „Chefi la Cuțite”
Emisiunea “Chefi la cuțite” s-a ucurat de un succes formidabil în rândul publicului din România. Cei trei jurați – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu -, au transformat fiecare ediție a show-ului într-un adevărat spectacol.
În urmă cu câteva luni, a ieșit la iveală un detaliu legat de Chef Bontea, pe care fanii emisiunii doreaă să-l afle de mult timp, și anume cu cât este plătit bucătarul pentru participarea la show.
„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, au dezvăluit surse pentru Imapct.ro.