Fiul lui Nicolas Cage, arestat pentru că și-a agresat mama. „Era într-o stare psihică precară!”

.

Fiul lui Nicolas Cage, Weston Coppola Cage, a fost arestat miercuri pentru agresiune cu o armă mortală, notează presa internațională. Potrivit înregistrărilor Oficiului Șerifului din Los Angeles County, bărbatul de 33 de ani a fost luat în custodia poliției la ora locală 7 a.m. pentru un incident care a avut loc în urmă cu câteva luni.

Fiul lui Nicolas Cage, arestat după ce și-a agresat mama

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat miercuri pentru Page Six că Weston a fost arestat din cauza unui incident care a avut loc în aprilie. Nu este clar de ce a durat atât de mult pentru a-l aresta pe bărbat.

The Sun relatează, însă, că arestarea are legătură cu o criză de sănătate mintală pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni, când ar fi lovit-o pe mama sa, actrița Christina Fulton.

Citeşte şi: Nicolas Cage, „răspunzător” pentru cariera actoricească a lui Johnny Depp

Citeşte şi: Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor. Britney Spears, Drew Barrymore și Nicolas Cage, printre celebritățile care au ajuns rapid la divorț

Citeşte şi: Nicolas Cage, tată pentru a treia oară. Ce semnificație specială are numele ales de actor pentru fiica lui

Citeşte şi: Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cine este și cum arată soția lui

Actrița din „Doors”, în vârstă de 57 de ani, a fost fotografiată atunci într-o parcare din Los Angeles, cu un ochi negru și vânătăi galbene pe toată fața. Surse au declarat anterior pentru TMZ că poliția era în căutarea lui Weston după ce acesta a intrat într-o altercație fizică cu mama sa, în urma unei dispute verbale.

Se pare că Fulton a încercat să-și consoleze fiul într-un moment emoționant, înainte ca acesta să se năpustească asupra ei.

Fiul lui Nicolas Cage are probleme mintale

Specialist în arte marțiale mixte, Weston, a plecat din casa mamei sale după incident, înainte ca polițiștii să sosească la fața locului.

Fulton a făcut o declarație publică în acel moment, potrivit People.

„Duminică, 28 aprilie, am fost contactată de câțiva dintre cei mai buni prieteni ai lui Weston pentru asistență, deoarece se confruntau cu Weston într-o criză de sănătate mintală. La sosirea mea, am fost întâmpinată de fiul meu, care era în mod clar într-o stare psihică precară și totul s-a transformat într-o experiență îngrozitoare” – a spus ea.

Fulton a concluzionat: „Întotdeauna am înceract să-mi ajut fiul în problemele sale de sănătate mintală. Fac tot ce pot pentru a-i oferi sprijinul continuu de care are nevoie.”

Weston este fiul Christinei Fulton și al lui Nicolas Cage. Cei doi au avut o relație între 1988 și 1991.

Oamenii legii au confirmat că Weston nu mai este în custodia lor de miercuri după-amiază. Fiul lui Nicolas cage a fost eliberat pe cauțiune, pentru suma de 150.000 de dolari. Se pare că faimosul său tată a făcut plata.

„Clientul meu a cooperat pe deplin cu ancheta și susține orice decizie luată de forțele de ordine după ce au examinat în mod independent probele și faptele. Aceasta este o chestiune penală și clientul meu este pur și simplu o victimă și un martor” – a declarat avocatul Christinei Fulton.

Nicolas Cage, în vârstă de 60 de ani, mai are doi copii: un fiu, Kal-El Cage, 18 ani, cu fosta soție Alice Kim, și o fiică August, de aproape doi ani, cu Riko Shibata.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton