Fiul lui Mircea Badea și Carmen Brumă a împlinit 10 ani. Imagini de la petrecerea lui Vlad

.

Prilej de bucurie pentru Mircea Badea şi Carmen Brumă. Cei doi l-au celebrat pe fiul lor, Vlad, care a împlinit 10 ani şi i-au organizat o petrecere mare, cu toţi prietenii, dar şi cu multe jocuri şi activităţi specifice vârstei.

Fiul lui Mircea Badea și Carmen Brumă a împlinit 10 ani

Vlad, fiul lui Carmen Brumă şi al lui Mircea Badea, a împlinit 10 ani pe data de 14 mai, iar ziua lui de naştere a fost sărbătorită cu fast. Celebra prezentatoare TV a publicat pe contul ei de socializare o serie de imagini cu fiul ei de la locul unde i-a organizat aniversarea. Potrivit fotografiilor, petrecerea s-a ţinut la un loc de joacă amenajat special pentru copii, unde micuţul Vlad a fost înconjurat de toţi prietenii săi.

În urmă cu un an, Carmen Brumă a fost invitată în cadrul „Fresh by Unica”, unde a dezvăluit că de când a devenit mamă, atât ziua sa de naştere, care este pe 9 mai, cât şi ziua de naştere a copilului ei, de pe 14 mai, au fost sărbătorite împreună.

Citeşte şi: Cum arată apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. „Nu mai stau cu chirie. M-am hotărât să mă așez la casa ei” / Galerie foto

Celebra prezentatoare TV a mărturisit că nu crede în imaginea idilică a posturii de mamă, iar un lucru esenţial care stă la baza unei relaţii bune cu copilul, constă în ascultarea instinctului. Mai mult decât atât, vedeta le-a dat şi un sfat femeilor care îşi doresc copii, dar decid să nu facă din cauza fricii de necunoscut.

Da, un copil îți transformă total viața, dar nu trebuie să îți fie frică de asta, chiar dacă viața ta înainte de copil e una perfectă, ideală, foarte frumoasă. Sunt multe femei care nu fac un copil tocmai pentru că se sperie de această transformare, nu e nimic de speriat, dar este o provocare și nu e ușor. Nu e ușor și e nevoie de un psihic de fier, de multă răbdare, dar orice femeie care își dorește copilul are în ea toate instinctele necesare pentru a face ceea e mai bine pentru copilul ei. Important este să și le și asculte.” a declarat Carmen Brumă la „Fresh by Unica”.

Citeşte şi: De ce scăpăm atât de greu de grăsimea de pe burtă? Carmen Brumă: „Poți face un milion de abdomene zilnic, nu se va vedea!” / Exclusiv

Tot în cadrul emisiunii menţionate mai sus, vedeta a dezvăluit că Vlad a fost un copil pe care, atât ea, cât şi partenerul ei, Mircea Badea, şi l-au dorit foarte mult, astfel că toate clipele petrecute alături de el sunt pline de bucurie şi entuziasm.

Vlad ne-a îmbogățit în toate punctele de vedere. Ne-a adus foarte multă bucurie și suntem alături de el indiferent ce își va dori să facă, la un moment dat, în viața asta. Luam așa, pe rând, fiecare etapă care vine cu foarte multe provocări pentru noi și încercăm să-i facem față, și să fim alături de el, și să fim ceea ce e mai bine pentru el la momentul respectiv.”, a mai declarat Carmen Brumă la „Fresh by Unica”.

Cum este Mircea Badea în postura de tată

Mircea Badea a recunoscut că este un tată foarte protector cu fiul său. Celebrul jurnalist a mărturisit că intră foarte uşor în panică atunci când vine vorba de copilul său, Vlad. Acesta s-a autodeclarat „supraprotector”, fiind conştient că poate fi deranjant pentru persoanele din jur, cât şi pentru băieţelul său.

Citeşte şi: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Mircea Badea. Ce spune mama prezentatorului TV despre el: „Are simțul datoriei”

„Vai de mine, responsabilitate vecină cu panica. Intru foarte ușor în panică. Și pe persoană fizică, adică în legătură cu mine, nu am panică. Adică se poate întâmpla orice, nu am o problemă cu asta. În legătură cu el mă panichez foarte ușor. Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, «băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?» Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: «da, cam prea mult». Am fost non-stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează.”, a declarat Mircea Badea pentru ciao.ro.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton