Fiul lui Lucian Mîndruță, prima întâlnire cu Poliția din Olanda, acolo unde studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă”

.

Lucian Mîndruță se declară impresionat de modul în care se comportă polițiștii din Olanda, asta după ce fiul său, Matei, a ales să studieze la o universitate din Amsterdam și a avut o primă întâlnire cu ei.

Jurnalistul are convingerea că și ai noștri ar putea să învețe multe de la ei. În primul rând, dacă ai o problemă, nu suni la 112, ci dai un mesaj pe Instagram.

Lucian Mîndruță: “Fiul meu cel mic e nou în campus, în Olanda, și a avut acum câteva zile prima întâlnire cu Poliția”

“Fiul meu cel mic e nou în campus, în Olanda, și a avut acum câteva zile prima întâlnire cu Poliția. Nu, nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus, cu un stand cu tot felul de echipamente și i-au lăsat să se joace cu ele, în vreme ce polițiștii tineri și cu chef de vorbă le-au ținut, relaxat și zâmbitor, un mic instructaj.

Un fel de „Ce să faci ca să ne întâlnim tot prieteni” sau „Cum să nu dai de bucluc în anul I în Olanda”.

La final, au aflat și cine e polițistul care are în grijă campusul și mai ales cum să ia legătura cu el. Înainte să aibă o problemă, pentru un sfat, ce mai e nevoie. Prevenție, cum ar veni.

Știți cum pot apela la el? Nu, nu la 112. Polițistul le-a dat pur și simplu profilul lui de Instagram și le-a zis să îi scrie acolo, că răspunde imediat”, povestește Lucian Mîndruță, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Lucian Mîndruță, anunț despre fiul lui. Ce regretă jurnalistul: „Uitați-vă și voi ce mi-a făcut!”

Citeşte și: Lucian Mîndruță și-a mutat fiul în Olanda. Matei va studia la o universitate din Amsterdam: „Și-a luat angajamentul că va fi gospodar”

Citeşte și: Cum arată soția lui Lucian Mîndruță. Episoadele care le-au încercat relația: „Nimeni nu a scris povestea adevărată”

Lucian Mîndruță, despre Poliția din Amsterdam

Jurnalistul are convingerea că aceste reguli ar putea fi adoptate și de cei de la noi. “Cam așa se face Poliție în secolul asta. Și n-am scris să mă laud, ci doar cu speranța că unii mai gradați, așa, se vor inspira.

În poză e Matei, probând vesta de „riot control”. Am înțeles că o să fie cuminte”, mai spune el.

Citeşte și: Alexia Eram, aniversare în Grecia cu Mario Fresh. Cum a reacționat Andreea Esca: “Acum 23 de ani, strigam pe stradă”

Unde locuiește fiul lui Lucian Mîndruță în Olanda

Matei locuiește într-un cămin din Amsterdam, iar celebrul lui tată a făcut în așa fel încât să nu îi lipsească nimic. Lucian Mîndruță și-a ajutat fiul să se mute și i-a adus de acasă până și scaunul de la birou. Jurnalistul se declară mulțumit de locul unde va locui fiul său în Olanda, o cameră de cămin, la 30 de minute de facultate.   

“Pentru toți cei care m-au ajutat cu ponturi și sfaturi legate de cazarea în Olanda, mulțumesc! Am găsit. Amsterdam. Asta e, destul de basic și nu așa de mare cum o arată obiectivul wide, dar bună și decentă. Și la vreo 30 minute cu bicicleta de facultate. Studentul nu e în cadru, suntem prea uncool pentru el, noi, ăștia de pe Facebook. Nu mi-a zis, da’ așa bănuiesc.

Și acum vă las, că am de cumpărat friteuză și aspirator, și-a luat angajamentul că va fi și gospodar și bucătar”, spunea, de curând, pe o rețea de socializare, Lucian Mîndruță.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton