Fiul lui Lili Sandu, fermecat de biserică. Ce curiozități mai are Thomas: „El știe că am făcut operație de cezariană” / Exclusiv

.

Fiul lui Lili Sandu nu a moștenit doar înfățișarea părinților lui, ci și atitudinea lor pozitivă. La doar 3 ani și câteva luni, Thomas este foarte comunicativ și fermecat de biserică, după cum ne-a dezvăluit Lili Sandu într-un interviu Fresh by Unica.

Thomas este fiul prezentatoarei „Vorbește Lumea” și al logodnicului ei, Silviu Țolu. Perechea este împreună din vara anului 2015. S-au cunoscut în Istanbul, unde s-au și logodit în mai 2019, de ziua ei de naștere.

Cine îi ajută pe Lili Sandu și Silviu Țolu în creșterea fiului lor, Thomas

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți pentru prima oară pe 10 august 2020. Pentru UNICA.ro, Lili Sandu a făcut mai multe dezvăluiri despre fiul ei, Thomas, despre pasiunile și curiozitățile lui, dar și despre cum își împart ea și Silviu responsabilitățile de părinți.

Lili și Silviu îl cresc pe Thomas singuri, fără ajutorul unei bone. Până în această toamnă, cuplul s-a bazat mult pe sprijinul mamei prezentatoarei TV. În prezent, Emilia Sandu se recuperează după ce a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită acută, în urma infecției cu COVID-19.

Citește și: De ce au vrut Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, să se despartă: „A fost o perioadă destul de dură sufletește” / Exclusiv

„A fost foarte greu din toate punctele de vedere. Am fost doar noi, sunt și părinții lui Silviu, bineînțeles. Ei încă muncesc, când pot ne ajută. Suntem noi trei”, a mărturisit Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Prezentatoarea TV ne-a spus că Thomas încă doamne cu ea și cu Silviu, lucru care îi face foarte fericiți pe amândoi. „În câțiva ani o să doarmă în alt pat. Îl simțim că este fericit așa. Dacă este copilul meu fericit pentru mine este cel mai important lucru”, ne-a mai spus Lili Sandu.

„Noi, mamele de băieți, avem o datorie grea, să creștem bărbați”

Thomas a moștenit preponderent înfățișarea tatălui lui. „Mi-ar fi plăcut să semene un pic și cu mine, dar poate mai e timp”, a glumit actrița. Cât despre caracter, Lili ne-a mărturisit că Thomas este super ambițios, ca ea. „Și Silviu este ambițios, dar el e mai boem”, a completat.

Nu în ultimul rând, Thomas este un foarte bun negociator. „Chiar și pe Silviu îl face să se uite la desene, chiar dacă el e contra”, a mai spus Lili Sandu, pentru UNICA.ro. „Noi, mamele de băieți, avem o datorie grea, să creștem bărbați. Slavă domnului vedem acum, în ultima perioadă, că na, ar trebui să existe mai mulți bărbați, știți ce zic?”, a adăugat.

Citește și: Secretul lui Lili Sandu pentru un ten fără riduri la 44 de ani. „Folosesc de două, trei ori pe săptămână” / Exclusiv

Ce curiozități are Thomas: „Este fermecat de biserică”

Am aflat de la Lili Sandu și câteva dintre curiozitățile lui Thomas la care i-a fost dificil să răspundă. La doar 1 an, Thomas a întrebat-o pe mama lui ce este iubirea.

„Știe că am făcut operație de cezariană. I-am explicat că a strat la mine în burtică. Mami, când te-a tăiat acolo te-a durut tale? L-a interesat mult. Dar cum am venit în bultică? I-am zis că iubirea de care tu m-ai întrebat, ești rodul iubirii lui mami și tati. Aștept să reia întrebare. De Dumnezeu m-a întrebat, este fermecat de biserică. Știa Tatăl Nostru de la 1 an și ceva, nu vorbea foarte bine, dar eu îi spuneam în fiecare seară rugăciunea și o continua. Este atras de biserică, de slujba în sine”, ne-a povestit Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Citește și: Lili Sandu își mai dorește un copil: „Nu sunt genul care să facă și după 3 luni să-l las cu bona” / Exclusiv

„Un copil e multă muncă. E frumos, dar e foarte greu”

Prezentatoarea ne-a mai spus că Thomas este un copil foarte curios în general, dar că îi este ușor să-i răspundă la întrebările de zi cu zi. Totodată, actrița a vorbit despre greutățile ascunse maternității.

„Un copil e multă muncă. E frumos, dar e foarte greu. (…) Dar acum când vine și-mi ia fața și-mi spune: Mami, ești cea mai frumoasă din lume. Te iubesc mult mami!. Se uită greutățile. Sunt tot felul de provocări ale maternității. Important e să știi și partea bună și partea mai puțin bună, ca să nu te ia prin surprindere nimic”, a încheiat Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Thomas a fost conceput pe cale naturală, deși medicii i-au dat o șansă la 100 actriței de a deveni mamă fără ajutorul fertilizării in vitro. Atât sarcina în sine, cât și primul an de maternitate au fost destul de dificile pentru actriță. Deși nu știe dacă este pregătită să o ia de la capăt, Lili Sandu ne-a mărturisit că ea și Silviu se gândesc tot timpul la al doilea copil.

Urmărește interviul integral cu Lili Sandu aici:

Foto: Instagram/Lili Sandu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton