Fiul lui Harrison Ford și soția lui, Emily, divorțează după 14 ani de mariaj. Motivul despărțirii

.

Ben Ford, fiul lui Harrison Ford din mariajul cu Mary Marquardt, și soția sa, Emily, se despart după 14 ani de căsnicie. Emily a cerut divorțul, marți, invocând „diferențe ireconciliabile” drept motiv pentru despărțirea lor, potrivit documentelor judecătorești.

Ea solicită custodia comună a fiului lor, Waylon, în vârstă de 13 ani. Cei doi mai au fiu pe Ethan, în vârstă de 23 de ani. Deși Emily spune că sunt despărțiți din februarie 2022, ea i-a făcut mai multe urări pe rețele de socializare celebrului bucătar în septembrie, când era ziua lui de naștere, ceea ce înseamnă că cei doi sunt încă în relații bune. Pe 19 septembrie 2009, Emily și Ben Ford făcuseră un schimb de jurăminte.

Ben Ford și Emily au rămas în relații bune după despărțire

Cu toate astea Ben Ford, în vârstă de 57 de ani, nu a distribuit nicio fotografie cu Emily pe Instagramul său personal din mai 2022, dar postează adesea fotografii cu el însuși și cu cei doi băieți ai lui. La începutul acestui an, autorul cărții de bucate „Taming the Feast” a postat o fotografie cu el și Waylon în camping, în timpul uneia dintre excursiile tată-fiu la fermă.

Într-o postare din 28 septembrie, prin care marca ziua ei de naștere, Emily Ford a făcut aluzie la schimbările semnificative care vor avea în viața ei. De atunci, în imaginile pe care le promovează pe contul ei de socializare, pare foarte bine dispusă.

Citeşte și: Silvia Lăuneanu și soțul ei și-au luat casă în România: „Am venit în țară mânați de o problemă foarte mare” / Exclusiv

Cum l-a sărbătorit Ben pe Harrison Ford când a împlinit 81 de ani

În iulie, Ben și-a sărbătorit tatăl, pe Harrison Ford, în stilul său caracteristic. Harrison Ford făcea atunci 81 de ani.

„Spre deosebire de credința populară, tatăl meu nu urăște șerpii. La mulți ani, Pops!” a scris el în dreptul unor imagini cu actorul din „Indiana Jonescare care se juca cu șerpii în adolescență.

Citeşte și: Alexia Eram, adevărul neștiut despre relația cu Mario Fresh. De ce a plecat cu fratele ei la America Express

Citeşte și: Stela Enache desființează influencerii și pe Dorian Popa: „Sunt convinsă că o să-mi sară multă lume în cap”

Citeşte și: Cristina Șișcanu, răsfățată de Mădălin Ionescu la împlinirea a 39 de ani. Ce cadouri a primit: „Îmi vin foarte bine”

Cum a cunoscut-o Harrison Ford pe mama lui Ben

Harrison Ford a cunoscut-o pe mama lui Ben în timp ce amândoi urmau cursurile la Ripon College din Wisconsin. Cei doi s-au căsătorit în 1964 și i-au avut pe Benjamin și Willard în 1966, respectiv 1969. Cu toate acestea, el și Mary Marquardt, care era și bucătar, s-au despărțit în 1979. Harrison Ford este căsătorit astăzi cu Calista Flockhart.

Ben Ford deține și conduce restaurantul Ford’s Filling Station, care are sediul în afara aeroportului LAX.

Foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton