Fiul lui Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut. Christopher a slăbit și are alt look

.

A câștigat pariul cu kilogramele și acum uimește cu trupul lui. Christopher Schwarzenegger, fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger și al Mariei Shriver, are acum un fizic impunător și seamănă din ce în ce mai bine cu celebrul său tată.

Tânărul de 25 de ani a fost văzut ieșind, zilele trecute, dintr-o sală de sport din Los Angeles, iar în imaginile surprinse de paparazzi se poate vedea cât de mult a slăbit.

Christopher Schwarzenegger a scăpat de multe kilograme

Christopher arăta aproape de nerecunoscut într-un tricou alb, pantaloni de trening bleumarin și pantofi sport New Balance. Acum e tuns mult mai scurt și poartă barbă.

Fiul starului din „Terminator” a suferit prima transformare impresionantă în septembrie 2022. El s-a afișat la acea vreme la aniversarea de 29 de ani a fratelui Patrick Schwarzenegger în Malibu într-un tricou gri, pantaloni albaștri și toată lumea a observat că a pierdut ceva kilograme și tinde să devină o persoană cu totul nouă.

Citeşte și: Fiul pe care Arnold Schwarzenegger îl are cu menajera e pe val la Hollywood. Ce relație au cei doi astăzi

Citeşte și: Arnold Schwarzenegger, despre cel mai mare eșec al vieții sale: „Parcă ar fi un documentar”

Arnold Schwarzenegger se mândrește cu cei cinci copii

Arnold îi are pe Christopher, Patrick și fiicele Katherine, 33 de ani, și Christina, 32 de ani, cu fosta sa soție, Shriver. De asemenea, este tatăl fiului Joseph Baena dintr-o relație extraconjugală cu fosta lui menajeră.

Joseph, în vârstă de 25 de ani, care are aceeași vârstă cu fratele său vitreg, Christopher, are o adevărată pasiune pentru ridicarea greutăților și trage din greu la sală.

Baena postează adesea poze cu el la orele de antrenament. deși este puțin probabil să meargă vreodată la sală cu Christopher.

Citeşte și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Citeşte și: Arnold Schwarzenegger, mesaj emoționant pentru ruși: „Acesta este un război ilegal”

Copiii lui Arnold nu îl văd cu ochi buni pe Joseph Baena, fratele lor vitreg

Modelul devenit actor este foarte apropiat de Arnold, dar frații săi vitregi nu îl iubesc. „Este păcat, deoarece este un copil cu adevărat bun, iar Arnold l-a tratat întotdeauna ca pe toți ceilalți copii ai lui – foarte corect. Dar, indiferent de motiv, ceilalți copii nu îl au la suflet”, a spus atunci o persoană din interior.

Fiul lui Arnold a dezvăluit că era supraponderal în copilărie, iar copiii l-au taxat mereu pentru asta.  „Am fost hărțuit când eram la școală elementară, gimnazială, iar la început, în liceu, m-am simțit ca un străin”, a spus Baena.

 La începutul acestui an, Joseph a declarat pentru Men’s Health că a reușit să se apropie de tatăl său din cauza pasiunii lor comune pentru culturism și fitness. „Chiar dacă îl puteam suna oricând, eram prea mândru”, a mărturisit Joseph despre relația lor.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton