Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit. Solistul ar fi lipsit de la eveniment / Foto

.

Adrian Oprea, fiul lui Alin Oprea și al fostei lui soții, Larisa, s-a căsătorit. Solistul pare să fi lipsit de la eveniment, motivul fiind încă neclar.

Alin Oprea a lipsit de la nunta fiului său, Adrian

„Astăzi este doar despre ei! Oficial, de astăzi am trei copii! Felicitări, iubiții mei!”, a scris Larisa în mediul online, în dreptul mai multor fotografii de la cununia fiului ei.

Citește și: Anunțul Larisei Uță la trei ani de la divorțul de Alin Oprea: „A venit, în sfârșit, primăvara în viața noastră!”

Alin Oprea și Larisa Uță au împreună doi copii, Adrian și Melissa, care locuiesc de mai mulți ani în Londra, alături de mama lor. Deși nu a publicat nicio fotografie de la cununia fratelui ei, pe 6 aprilie 2023, Melissa a postat un selfie cu soția lui Adrian, Roxana, alături de care a scris: „Am făcut rost de o soră”.

Citește și: Tavi Colen, noi mărturisiri despre conflictul cu Alin Oprea: „Nu ne împăcăm”

După separare, relația dintre Alin și copiii lui s-a răcit. Mai mult, la scurt timp de la anunțul despărțirii, Melissa i-a transmis un mesaj înlăcrimat artistului. „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă. Să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor. (…) Cine ești? Cum poți să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului, în lacrimi, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Alin Oprea și Larisa Uță s-au acuzat reciproc de infidelitate

În vara anului 2019, după 23 de ani de căsnicie, Alin și Larisa au confirmat că s-au despărțit. După ce și-au confirmat separarea, foștii parteneri s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Citește și: Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

„Nu aș mai fi avut nicio pretenție, însă am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot și tratat ca un «sclav pe plantație», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate. Dacă nu aș fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție”, a declarat Alin Oprea atunci, pentru Impact.

Citește și: Tavi Colen, noi dezvăluiri despre conflictul cu Alin Oprea

Larisa a urmat Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaș Sőtér” din Buzău, iar în prezent este antrenor personal. Așa se explică pasiunea pe care o are pentru mișcare, precum și silueta ei tonifiată.

Cu ce se ocupă Medana Medaria, soția lui Alin Oprea

Din aprilie 2019, Alin formează un cuplu cu Medana Medaria. Perechea, care s-a cunoscut la insistențele unui prieten comun, s-a logodit în decembrie 2022. S-au căsătorit civil o săptămână mai târziu, pe 10 decembrie, de ziua de naștere a Medanei.

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit în secret: „V-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție”. Primele imagini

În aprilie 2022, pentru EGO.ro, Medana a dezvăluit că activează în domeniul imobiliar. „Dețin un număr considerabil de imobile, pe care le gestionez singură, atât cu contracte de închiriere, cât și în regim hotelier”, a explicat atunci.

Citește și: Alin Oprea și soția lui, Medana, au sărbătorit patru ani de relație la Londra: „Dragostea este o forță de neoprit”

Întrebată dacă a vorbit vreodată cu fosta soție a lui Alin, Medana a mai spus: „Legat de fosta lui soție, nu am nimic de dezbătut. Din acest motiv se și numește «fosta»”.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton