Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în serialul Groapa, la PRO TV: „Ce emoții avem”

.

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache a început deja să simtă fiorii succesului. După câteva apariții în scurtmetraje, David joacă acum în serialul „Groapa”, de la PRO TV.

Fiul Iulianei Marciuc a filmat în luna iulie pentru producția care se difuzează acum, iar celebra sa mamă l-a însoțit pe platourile de filmare. A avut mari emoții și recunoaște asta.

Iuliana Marciuc, mândră de fiul său pentru rolul din „Groapa”

“Hop și eu în fotografie, mamă mândră! Instantanee realizate în luna iulie, când David a filmat pentru serialul „Groapa” de la PRO TV. David apare în episodul 2. Mama mia ce emoții avem pentru debutul lui la TV. Succes tuturor!”, mărturisește Iuliana Marciuc, pe o rețea de socializare.

David are aproape 18 ani, iar viitorul sună promițător în ceea ce îl privește.

Citeşte și: Andrei Bănuță, rol în serialul Groapa, la Pro TV, după colaborarea cu Andra: „Câștig bani de la 17 ani” / Exclusiv

Citeşte și: Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre serialul „Groapa”: „E o provocare pentru mulți dintre noi”. Cum se relaxează după o zi de filmare / Exclusiv

“Cred că este norocos pentru că a avut deja mai multe roluri principale în scurtmetraje, atât pentru absolvenţi UNATC, cât şi în proiecte ale „Academiei de Film şi Televiziune Buftea”, spunea Iuliana Marciuc, pentru UNICA RO.

Prezentatoarea recunoștea că rolul fiului său din scurtmetrajul „-34 de grade” a cutremurat-o. “Nu-i uşor să-ţi vezi adolescentul beat (în condiţiile în care el nu bea) sau murind îngheţat! Dar faptul că a fost lăudat de regizorul Camelia Popa, de actorul Daniel Nuţă, care îi este profesor şi pe care-l apreciem, m-a bucurat enorm”, mai spunea ea, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

Citeşte și: Emilian Oprea, mărturisiri despre serialul Groapa și viața de familie. Ce profesie are soția lui și cum s-au cunoscut / Exclusiv

David Enache ar putea pleca la studii în Olanda

Iuliana Marciuc și-ar dori ca fiul ei și al lui Adrian Enache să meargă la studii în străinătate și a pregătit și un buget pentru această nouă etapă. David cochetează cu ideea de a pleca în Olanda, unde a și văzut un colegiu, dar nu a decis încă dacă acesta va fi drumul pe care se va aventura.

“Nu știu încă, mă gândesc dacă în străinătate sau în România. În Olanda. Am fost să vizitez un colegiu, dar nu știu exact, nu am decis încă în ce domeniu”, spunea el, pentru Cancan.

Groapa, un film despre mafie, dar și despre dragoste

Groapa este bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim și prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod aparte.

Groapa este o adaptare cu un scenariu incredibil. Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton