Fiul Gabrielei Firea s-a căsătorit. Mirela Vaida, o apariție ravisantă la eveniment

.

Gabriela Firea (51 de ani) și-a împlinit un mare vis: a devenit soacră mare. Fiul ei, Tudor ( 28 de ani), din mariajul cu Răsvan Firea, s-a căsătorit civil, sâmbătă, cu iubita lui, Eva. Evenimentul a fost unul cu ștaif și a avut loc în restaurantul unui hotel de lux din Capitală.

Printre invitații aleși pe sprânceană s-au numărat Adrian Năstase, Dumitru Dragomir, Crina Abrudan, Marcel Pavel, Diana Matei, dar și Mirela Vaida, care a și prezentat evenimentul, dar s-a ocupat și de partea artistică. Vedeta Antenei 1 a purtat o rochie bleu ciel și a atras toate privirile cu acest look , care avea ceva din eleganța lui Marilyn Monroe.

Citeşte și: Mirela Vaida și soțul ei își fac casă în Bucovina, iar priveliștea e de vis: „Nu ne vine să plecăm, dar trebuie”

Citeşte și: Mirela Vaida, despre a patra sarcină: „Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra”

Gabriela Firea: „Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor”

Gabriela Firea a mărturisit, într-un mesaj de suflet, că acum are fata pe care și-a dorit-o întotdeauna și că trăiește o mare bucurie. “Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie!

Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a transmis Gabriela Firea, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Mirela Vaida, aventură romantică în Puglia. Peripețiile prin care au trecut vedeta și soțul ei

Citeşte și: Fiul lui Anghel Iordănescu, botez cu ștaif pentru Zenaida, a doua lui fetiță. Ce nași a avut micuța

Mirela Vaida: „Am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei”

Mirela Vaida a fost de departe vedeta evenimentului. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” și-a făcut apariția într-o rochie bleu ciel, din satin, creată de Victoria Sava, cu crăpătură pe picior și un decolteu generos, detalii din pene și alte aplicații la nivelul sânilor.

“Am avut bucuria de a participa la unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante evenimente din viața oricărei mame: cununia primului născut. Gabriela Firea a fost „soacră mare”. Eu am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei, așa încât am fost cu atât mai onorată să iau parte la cununia lui Tudor și a Evei, într-un eveniment super elegant și exclusivist”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Mirela Vaida: „Lumea zice că semănăm. Suntem cele mai mari petrecărețe”

Vedeta a recunoscut că o leagă o prietenie veche de Gabriela Firea și că a participat la toate evenimentele importante din viața acesteia.

“Mă bucur pentru Gabriela, pentru că mă leagă de ea o prietenie veche: amândouă suntem moldovence, suntem mame de trei copii, ne leagă cariera în TV, pentru că am fost colege, și, nu în ultimul rând, lumea zice că semănăm: purtăm cărarea și bretonul pe aceeași parte, avem bărbia ascuțită și.. suntem cele mai mari petrecărețe. Noi două stăm pe ringul de dans toată noaptea.

Felicitări, dragă Gabi, și îți mulțumesc că ai avut, din nou, încredere în mine să îmi dai pe mână un așa eveniment grandios, pe care l-am prezentat cu tot dragul, și în care am cântat cu multă bucurie, alături de mari artiști ai României! Felicitări mirilor și Casă de Piatră! Abia așteptăm următoarele evenimente fericite”, a precizat Mirela Vaida.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton