Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit într-un cadru regal. Cum s-a îmbrăcat soacra mare şi ce vedete au participat la eveniment

.

Gabriela Firea a celebrat un moment deosebit în viața sa familială. Fiul ei cel mare, Tudor-Ștefan, s-a căsătorit religios cu Eva-Emilie într-o ceremonie impresionantă. Evenimentul a avut loc la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă și a adus împreună familia și cei apropiați într-un cadru de basm, la Palatul Snagov, după cum se poate vedea în galeria foto.

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului cel mare

Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit cu aleasa inimii la Palatul Snagov. Cei doi au ales locaţia pentru a crea un cadru de poveste pentru ziua lor de vis, adunând în jurul lor familia și prietenii apropiați într-o atmosferă plină de eleganță și emoție.

În calitate de soacră mare, Gabriela Firea a strălucit în două ținute deosebite care au reflectat rafinamentul său caracteristic. Alături de soțul ei, Florentin Pandele, politiciana a fost un punct central al evenimentului. Pentru slujba de la biserică, fosta prezentatoare TV a optat pentru o rochie lila, care i-a flatat silueta, iar ca să se asorteze cu aceasta, soţul ei a îmbrăcat un costum gri pe care l-a accesorizat cu o cravată de culoarea ţinutei partenerei sale.

Citeşte şi: Promisiunea pe care Gabriela Firea i-a făcut-o primului ei soț, Răsvan Firea: „Sunt în viață lucruri sfinte” / Video

Citeşte şi: Cine a fost Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea. S-a recăsătorit cu Florentin Pandele la 8 luni de la decesul lui

Cât despre a doua ţinută, Gabriela Firea a îmbrăcat o rochie strălucitoare, cu care a făcut o adevărată declaraţie de stil, iar Florentin Pandele a optat pentru un costum negru clasic cu o cămaşă albă.

Ce vedete au fost invitate la nunta Gabrielei Firea

Nunta a fost onorată de prezența unor artiști renumiți care au încântat audiența cu performanțe remarcabile. Printre aceștia s-au numărat Mirela Vaida, Luminița Anghel, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, contribuind fiecare cu talentul lor la o atmosferă de sărbătoare autentică.

Citeşte şi: Mirela Vaida are o colecție impresionantă de costume populare: “Multe sunt mai vechi de 100 de ani. Nu mai spun ce valoare financiară au”/ Exclusiv

Momentul de vârf al serii a fost valsul mirilor, dansat pe melodia iconică a lui Elvis Presley, „Can’t Help Falling in Love With You”, alegere simbolică și romantică pentru debutul într-o viață împreună.

Evenimentul a fost orchestrat cu atenție și profesionalism de către un event planner dedicat, asigurându-se astfel că fiecare detaliu, de la decor și muzică la protocol și gastronomie, a fost gestionat impecabil. Atmosfera de eleganță și bucurie a fost completată de prezența unei suite impresionante de artiști și de grija pentru fiecare invitat, reflectând preocuparea pentru o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

„Muzica aleasă a fost pe toate gusturile și de toate genurile : tenorii Vlad Mirită, Andrei Lazăr, Marius Bălan, îndrăgitele cântărețe Mirela Vaida și Luminita Anghel, Damian Drăghici and Brothers, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Iuno Dance, Albert Bala, Dj Alex Visan pentru cele mai moderne ritmuri, cerute de tinerii prezenți la nuntă.

Melodia aleasă pentru dansul mirilor a fost o piesă romanticā şi foarte cunoscută a lui Elvis Presley: Can’t help falling in love with you’. După cununia civilă şi logodna din octombrie, cununia religioasă şi nunta de acum, nu ne rămâne decât să le urăm şi noi Casă de piatră, sănătate, fericire şi să ne revedem cu bine la botez, atunci când vor decide să devină părinți”, a scris pe contul ei de socializare event planner-ul care s-a ocupat de detaliile pentru nunta fiului Gabrielei Firea.

Ce mesaj a transmis Gabriela Firea după nunta fiului ei

Gabriela Firea a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și gândurile și urările pentru cuplul proaspăt căsătorit.

„Căsnicie binecuvântată, Eva-Emilie şi Tudor-Ştefan! Sfânta taină a cununiei religioase care v-a unit să vă fie izvor de iubire, prețuire, bună înțelegere, iertare imediată în momente de tristețe, de care vă dorim să fie cât mai puține.

Să vă țineți mereu de mânā cu dragoste şi să vă treziți în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze şi cu o vorbă bună unul pentru celălalt, în toată călătoria miraculoasă a vieții🤍💍⛪️„, a fost mesajul publicat de Gabriela Firea pe contul ei de socializare.

Nunta lui Tudor-Ștefan și a Evei-Emilie a fost nu doar un eveniment familial de mare importanță, ci și un moment emblematic pentru comunitatea lor de prieteni și cunoscuți din lumea artistică și politică.

Întreaga zi a fost marcată de emoție, armonie și frumusețe, reușind să creeze amintiri de neuitat pentru cei implicați. Pentru Gabriela Firea și familia sa, acesta a fost un prilej de a celebra dragostea și unitatea într-un cadru regal, demonstrând încă o dată importanța valorilor familiale și a momentelor de împlinire personală.

Sursă foto: Facebook

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la româna la Evaluare Națională 2024 și de la ora 13.00 rezolvarea subiectelor la romana- Evaluarea Nationala 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton