Fiul Biancăi Brad va pleca la studii în străinătate. Ce spune vedeta despre domeniul ales de Luca: „Nu am emoții”

.

Bianca Brad e decisă să lase toate greutățile prin care a trecut în urmă și să se bucure de cei dragi. Actrița încearcă să își susțină din umbră fiul de care e tare mândră și care să pregătește să plece la studii în străinătate.

Luca are 18 ani și crede că universitatea din Italia pe care a ales-o se potrivește cel mai bine cu traseul lui profesional. Fiul vedetei vrea să studieze Genomica.

Citeşte și: Bianca Brad nu mai folosește fond de ten și ojă după ce a trecut prin lupta cu cancerul. „Am fost nevoită!”

Citeşte și: Bianca Brad și-a sărbătorit fiul: „El mi-a dat putere să trec peste toate”. Luca a împlinit 18 ani

Bianca Brad: „Ne bucurăm că avem norocul să fie așa aproape”

Comunică foarte bine și își împărtășesc multe trăiri, de aceea, spre deosebire de alte vedete, Bianca Brad stă fără griji în privința fiului său și e mulțumită de alegerea lui.

„Luca este acum clasa a XII-a, dar anul viitor o să plece în Italia, vrea să studieze Genomica. Acolo este o Facultate bună de Genomică. Ne bucurăm că avem norocul să fie așa aproape. Nu am emoții cu el, este un copil foarte bun, învață, are note bune, îi place, nu îmi fac probleme. Nu prea mai îmi spune toate secretele, dar comunicăm foarte mult.

I-am acordat spațiu, independență, caut să îi induc valorile cele mai importante în viață și sper să și le însușească. Văd la el că este pe drumul cel bun”, spune Bianca Brad despre fiul ei, conform Click!

Citeşte și: 4 vedete din România care au fost Miss. De ce a urcat Bianca Brad pe scenă fără lenjerie intimă

Citeşte și: Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Biana Brad: „Sunt convinsă că pe mine asta m-a salvat, energia pozitivă”

Bianca Brad a fost diagnosticată în 2021 cu cancer la sân. Atunci a început pentru ea o adevărată luptă. A trecut printr-o masectomie, apoi printr-o operație de reconstrucție a sânului. Treptat, actrița a reușit să depășească perioada grea. Acum merge la control la șase luni și lucrurile sunt stabile.

„Renasc. Am niște proiecte, sunt în faza de pregătire, lucrez la niște workshopuri, pe sănătate, feminitate foarte mult, atitudine, pentru adolescenți, pentru femei. Acum, în octombrie, urmează să fac controlul de 6 luni, Doamne ajută să fie bine! Sunt convinsă că pe mine asta m-a salvat, energia pozitivă, am reușit să controlez frica, să pun stăpânire eu pe ea, nu ea pe mine.

La început, raportul a fost invers. Încrederea este un factor foarte important, că este bine, să nu te lași subjugat de frică, pentru că ăsta e dușmanul numărul unu peste tot în viață!”, adaugă Bianca Brad.

Bianca Brad, vedeta concursului Miss Prințesa Frumuseții

Bianca Brad a participat în 1990 la Miss Prințesa Frumuseții. În seara concursului, frumoasa blondă a îmbrăcat o ținută de seară compusă din două piese și creată de cea care i-a dat viață. “Materialul deosebit mi l-a dăruit o doamnă care mă plăcea foarte mult.

Modelul a fost gândit să aibă legătură cu titlul, să aibă un aer princiar, de aceea și gulerul acela improvizat dintr-o bucată de plastic. Culoarea era un albastru-turquoise electric, strălucitor, ceea ce cu siguranță m-a avantajat”, își amintea Bianca Brad.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton