Fiul Andreei Mantea a început școala. Câți bani plătește prezentatoarea pentru educația lui David

.

La stat, elevii încep noul an școlar pe data de 11 septembrie, dar unitățile de învățământ private au decis să își deschisă porțile mai devreme. Astfel, fiul Andreei Mantea, David, a început deja școala, iar prezentatoarea pornește în această nouă aventură alături de el.

Andreea a dezvăluit pe rețelele de socializare că David deja s-a prezentat la școală. Aceasta a ales ca fiul ei să învețe la privat, iar costurile pentru educația singurului ei copil nu sunt deloc mici.

David, fiul Andreei Mantea a început școala

David are deja opt ani și a revenit la școală, pregătit pentru a învăța lucruri noi. Cum era și firesc, Andreea Mantea l-a însoțit în prima zi de școală, fiind tare mândră de copilul ei. Aceasta a postat pe Instagram câteva imagini din prima zi a noului an școlar și a transmis și un mesaj plin de entuziasm și optimism.

„Gata! Furăm startul și pornim într-un nou an școlar! #Year4B, bine ai venit! 🤗❤️Să fie un an binecuvântat cu lucruri bune, frumoase, descoperiri magice,rezultate fantastice, multă răbdare șiii…distracție! Doamne ajută să fie un an școlar minunat atât pentru copii cât și pentru cadrelele didactice!”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

Știind că noul al școlar începe de data de 11 septembrie, unii internauți au întrebat-o pe Andreea cum de David a mers mai devreme la școală.

„Din mai multe motive am ales o școală privată”, a fost răspunsul oferit de prezentatoarea de televiziune.

Pentru a se asigura că David are parte de o educație corespunzătoare, Andreea l-a înscris pe acesta la una dintre cele mai prestigioase școli private din București. Iar taxele sunt unele pe măsură.

Astfel, pentru anul școlar 2023-2024, Andreea Mantea scoate din buzunar 14.003 euro, potrivit site-ului instituției.

Citește și: Cristi Mitrea și Andreea Mantea nu-și mai vorbesc. „Am fost aproape de copil!” Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Andreea Mantea, experiență de neuitat în Bali. Unde a mers prezentatoarea cu fiul ei: „Am tremurat”

De ce a ales prezentatoarea o școală privată

Anul trecut, Andreea Mantea a ales să își mute băiatul la o altă școală, după ce acesta a fost lovit de mai multe ori de colegi. David era agresat pentru că își apăra colegele de clasă.

Citește și: Andreea Mantea s-a pozat complet nemachiată, după ce s-a luptat cu acneea. Cum arată tenul vedetei Kanal D acum

Citește și: Andreea Mantea, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată de când a slăbit

Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna”, povestea anul trecut prezentatoarea, în podcastul Ilincăi Vandici.

„Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur”, a mai spus atunci Andreea Mantea, care și-a crescut singură fiul.

După ce David a venit acasă plin de vânătăi și murdar, ea a decis imediat să îl multe la o altă școală.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Mantea și David

Sursă foto: Instagram

Vezi şi ce sunt testele Pisa, modele de teste Pisa!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton