Fiul actriței Medeea Marinescu a împlinit 14 ani. Cu ce rezultate deosebite se laudă Luca și cum a reușit să își facă mama fericită

.

Medeea Marinescu e mândră tare de fiul ei, care zile trecute a împlinit 14 ani. Luca a întâlnit un profesor de franceză parcă ales pentru această profesie, iar orele de studiu alături de el au dat roade.

Fiul actriței a obținut astfel locul întâi pe municipiu la Olimpiada de limba franceză și mențiune la faza pe țară.

Fiul actriței Medeea Marinescu, olimpic la franceză

  “Astăzi este în primul rând despre Luca, fiul meu. E e ziua lui. Se pregătește pentru prima lui carte de identitate și pentru primul examen important.

Copilul care acum câțiva ani picta norii și ascultă muzica păsării-lira ( exact ca-n poezia lui Prevert, Ora de dictare) în timpul orelor de clasă, este astăzi tânărul încrezător, plin de imaginație, deopotrivă la desen, muzică și în compunerile de limba franceză, devenind olimpic la această materie”, spune Medeea Marinescu pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Medeea Marinescu, indignată după ce a ajuns cu copilul într-un spital privat din Capitală: „Cum este posibil?”

Citeşte și: Andreea Antonescu, botez cu surprize pentru Victoria. Detaliul care i-a dat bătăi de cap artistei

„A șlefuit cunoștințele lui acumulate în zece ani de studiu la limba franceză”

Actrița are convingerea că aceste rezultate se datorează profesorului iscusit, care a venit la școala fiului său, și are aplicarea de a găsi alături de elevii săi cele mai bune căi de învățare.

 “L-a întâlnit pe Radoman Ciprian, tânărul profesor de limba franceză care crede că menirea unui dascăl este aceea de a găsi, de a cultiva și a șlefui acel sâmbure de talent care, cu siguranță, există în orice copil. Și investește timp și răbdare, și dă încredere, și împărtășește știința lui. Asta a făcut cu Luca.

A șlefuit cunoștințele lui acumulate în zece ani de studiu la limba franceză, a făcut să rodească cumva ușurința lui de a scrie. Și l-a făcut să obțină un loc întâi pe municipu și o mențiune la faza pe țară, la prima întâlnire a lui Luca cu un concurs de o asemenea anvergură”, mai spune actrița.

Citeşte și: Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

Citeşte și: Alex Conovaru, schimbare de look pentru serialul Groapa, de la Pro TV: „Nu ești actor dacă nu ai probleme cu banii”/ Exclusiv

„Poți rămâne demn chiar și atunci când vremelnicii conducători încearcă să te umilieasca ignorând importanță muncii tale”

Mândră de adolescentul ei și de reușitele atrase, Medeea Marinescu îi mulțumește public profesorului dăruit cu atâta har, care a revenit din Franța și a reușit să facă din profesia lui o artă.

“Am scris toate astea nu pentru a mă lauda cu fiul meu de 14 ( deși, recunosc că o fac, pentru că sunt o mamă mândră de pruncul ei) ci pentru că am acum ocazia să îi mulțumesc public acestui profesor, întors după ani de studiu în Franța, care are această vocație, care încă mai crede că meseria de profesor înseamnă ceva, că este atât de important să sădești, nu doar cunoștințele, dar mai ales încrederea în copiii pe care îi educi, că poți rămâne demn chiar și atunci când vremelnicii conducători încearcă să te umilieasca ignorând importanță muncii tale. Mulțumesc, Ciprian Radoman”, concluzionează vedeta.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton