Firerose îi aduce acuzații lui Billy Ray Cyrus: „E un om foarte rău”. Artista spune că bărbatul i-a impus „reguli stricte”

.

Firerose (36 ani) a vorbit despre relația ei cu Billy Ray Cyrus (62 ani) și a dezvăluit că bărbatul i-a impus „reguli stricte” în timpul căsniciei lor, care s-a încheiat după doar șapte luni. Artista a declarat că soțul ei a făcut-o să se simtă ca o „prizonieră” în casa lor din Tennessee și îl acuză de „abuz psihologic”.

Fire Rose îl acuză pe Billy Ray Cyrus de abuz psihologic

Firerose a afirmat că Billy Ray Cyrus este „un bărbat rău” și l-a acuzat pe acesta de abuz domestic în cei doi ani cât au format un cuplu și pe timpul celor șapte luni de căsnicie. După ce el a susținut că ea „l-a abuzat fizic, emoțional și verbal”, ea a spus că artistul a „izolat-o” de prietenii și familia ei și a încercat să o controleze.

„Billy avea reguli foarte stricte. Nu aveam mașină. Mi s-a permis să merg doar chiropracticianul local și mi-a permis să-mi fac unchiile o dată pe lună”, a afirmat Firerose pentru Page Six.

Firerose – o cântăreață australiană al cărei nume este Johanna Rose Hodges – a numit-o „izolare sistemică” și a adăugat: „Nu am putut găsi curajul să plec”.

Ea a mai susținut că prietenilor și familiei ei li s-a interzis să o viziteze acasă.

„Dacă trebuia să trimit un mesaj trebuia să i-l citesc pentru a-și da permisiunea. A fost la fel și cu e-mailul”, a mai spus soția înstrăinată a lui Cyrus.

În documentele depuse în instanță în Tennessee săptămâna trecută, Billy Ray Cyrus a negat acuzațiile de abuz și a susținut că de fapt femeia voia banii lui și chiar l-a abuzat. De asemenea, el a negat că a „abandonat-o” pe 23 mai, când a cerut divorțul și în ziua în care a fost programată dubla mastectomie.

Anterior, Firerose a declarat că muzicianul a dat-o afară din casa lor din Tennessee în aceeași zi în care era programată să facă o dublă mastectomie. Aceasta a explicat că a fost recent diagnosticată cu mutația genei BRCA1 și se confruntă cu un risc ridicat de a dezvolta cancer de sân.

Citește și: Billy Ray Cyrus a cerut anularea căsniciei cu Firerose. Artistul își acuză soția de fraudă

Citește și: Tish Cyrus s-a căsătorit cu Dominic Purcell. Ce rol a jucat Miley Cyrus la nuntă

Artista nu a putut face operația.

„Când Billy a decis să mă abandoneze, a fost (într-un) mod brutal”, a spus ea.

„Nu aș trata niciodată o altă ființă umană atât de crud”, a subliniat Firerose.

De atunci, fostul cuplu a fost implicat într-o luptă juridică pe care ea a numit-o „îngrozitor de dureroasă”.

Artista, la spital înainte de nuntă

Firerose a mai spus că a ajuns la spital cu puțin timp înainte de nunta cu Billy Ray Cyrus din cauza stresului la care acesta a supus-o. De asemenea, cântăreața zice că tatăl lui Miley Cyrus refuza să vorbească cu ea timp de mai multe ore sau zile. Drept urmare, ea a spus că „s-a retras” și a început să-i fie „frică să vorbească”.

Mai mult, femeia a precizat că Billy Ray Cyrus încă era căsătorit cu Tish Cyrus când el a căutat-o pentru a face un duet și i-a spus atunci că se află în proces de divorț. Atunci, bărbatul ar fi rugat-o să nu spună nimănui despre relația lor, explicându-i că divorțul este mai dificil din cauza copiilor.

Apoi, în aprilie 2022, Firerose a rămas surprinsă să afle că Tish a depus actele de divorț, în timp ce ea credea că artistul făcuse deja acest pas în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Andreea Ibacka vinde apartamentul de pe litoral. Cum arată locuința situată la malul Mării Negre

Citește și: Loredana, apariție provocatoare în ie și fustă mini. Cum s-a fotografiat artista

„Nu aș fi intrat niciodată într-o relație cu un bărbat căsătorit, dar m-a manipulat”, a afirmat ea.

La scurt timp după aceea, ea a spus că s-a mutat din Los Angeles pentru a locui cu el în Tennessee.

Atunci el a început să o izoleze „de fiecare persoană din viața mea”, a susținut ea, cu excepția sponsorului ei cu care a insistat să vorbească, întrucât nu mai consumase alcool de patru ani.

Ea a mai susținut că a devenit abuziv verbal la scurt timp după ce au început să se întâlnească. Totuși, cei doi s-au logodit în august 2022.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Billy Ray Cyrus și Firerose

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton