Filmarea cu Bianca Mitroi în timp ce îi distrugea maşina iubitului ei, Robert Braia de la Insula Iubirii, după ce a aflat că i-a aruncat motanii de la etaj / VIDEO

.

Bianca Mitroi şi Robert Braia formează unul dintre cele mai controversate cupluri din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Cei doi au captat atenţia publicului, după ce concurentul a dezvăluit că i-a speriat motanii partenerei de viaţă, în timp ce aceştia se aflau la fereastră, moment în care cei doi au căzut şi au dispărut. Ca răzbunare, concurenta reality show-ului a făcut un gest extrem de şocant: i-a vandalizat maşina iubitului ei, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Bianca Mitroi i-a vandalizat maşina lui Robert de la Insula Iubirii

După ce timp de şase episoade ale emisiunii „Insula Iubirii”, Bianca Mitroi a oferit detalii despre cum iubitul ei i-a speriat motanii şi i-a aruncat de la balcon pentru a scăpa de ei, pe internet au apărut imagini şocante cu concurenta care i-a vandalizat maşina iubitului ei drept răzbunare.

Bianca Mitroi, extrem de afectată de dispariția motanilor săi, nu a mai reușit să se abțină și a explodat de furie, alegând să își exprime dezaprobarea în mod distrugător.

Imaginile cu Bianca devastând autoturismul au fost distribuite pe rețelele sociale, generând un val de comentarii și speculații. Înregistrarea a devenit virală pe TikTok, iar reacțiile publicului au variat de la surprindere și șoc la condamnare deschisă a comportamentului celor doi.

Citeşte şi: Când și cum a aflat Bianca Mitroi de la Insula Iubirii că Robert Braia i-a aruncat motanii de la balcon. Imagini cu cele două animăluţe: „Am fost sub şoc”

Citeşte şi: Mama Cristinei Rotaru, reacție dură după ce a văzut sărutul dintre ginerele ei, Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii: „Dezamăgire totală”

Când a aflat Bianca de la Insula Iubirii că Robert a scăpat de motanii ei

Relația Biancai Mitroi şi a lui Robert Braia a fost marcată de nenumărate tensiuni și conflicte. În emisiunea de pe Antena 1, concurenta a dezvăluit că a aflat despre planurile lui Robert de a scăpa de pisicile sale cu doar câteva zile înainte de a pleca în Thailanda. Gestul acestuia a avut un impact profund asupra ei, ducând-o la o stare de depresie și furie.

Pe parcursul emisiunii „Insula Iubirii”, Bianca a povestit despre cum Robert a lăsat geamul deschis pentru a alunga animalele ei de companie. Aceste acuzații au fost susținute și de alte incidente, inclusiv mesaje de la alte femei pe care Robert le-ar fi trimis, chiar și în timp ce se afla într-o relație cu Bianca.

Citeşte şi: Decizie importantă pe Insula Iubirii, luată de ispite. Un cuplu, nevoit să părăsească emisiunea

În cadrul primului bonfire de la „Insula Iubirii”, Bianca și Robert au avut o discuție aprinsă despre aceste probleme, cântăreaţa confirmând că a vandalizat mașina partenerului în urma descoperirii actelor sale de trădare.

Bianca Mitroi ar putea fi cercetată penal pentru fapta ei

Actul de vandalism comis de Bianca Mitroi nu a fost doar un subiect de scandal în media, ci a avut și implicații legale. Filmarea a ajuns în spațiul public, iar IPJ Dolj a început o anchetă în urma incidentului. Bruneta ar putea fi, teoretic, cercetată pentru distrugerea proprietății, iar acest lucru ar putea duce la probleme legale suplimentare pentru ea.

În plus, în înregistrarea video Bianca Mitroi a spus şi că va aduce în fața legii toate dovezile care să susțină acuzațiile de „violarea intimității”, acuzându-l pe Robert de comportamente necorespunzătoare și abuzive. Aceste declarații au amplificat și mai mult dramatismul situației și au stârnit discuții despre dinamica relațiilor toxice și despre cum conflictele personale pot exploda în spațiul public.

Sursa foto: Instagram şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton