Fiica Ronei Hartner, terorizată de propriul tată. Cu ce o amenință Rocco Sedano. „Nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură”

.

Rita Sumalya trece prin momente grele după moartea mamei sale, Rona Hartner, dar nu are nicio alinare nici din partea tatălui. Rocco Sedano o amenință pe copilă și vrea prin orice mijloace să o îndepărteze de familia fostei sale soții.

Rinda, sora Ronei Hartner, are convingerea că Sedano se comportă așa pentru că există la mijloc niște interese financiare și că el vrea să beneficieze de anumite drepturi.

Fiica Ronei Hartner are de suferit din cauza tatălui ei

„A încercat să o ia pe fată cu el și de Crăciun, și de Anul Nou, dar fata nu a vrut. A stat doar de două ori la el”, spune sora Ronei Hartner, conform Gândul.

Adolescenta de 16 ani este supusă constant amenințărilor. Rocco Sedano nu a avut o relație apropiată de Rita atunci când trăia Rona Hartner, dar acum susține că dacă nu o să rămână lângă el va fi dată în plasament. Rita Sumalya locuiește în Franța, la Toulon, alături de fratele Ronei și de mama acesteia.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, a mai spus Rinda Hartner.

Citeşte și: Gabriela Cristea, decizie vehementă cu privire la viitorul fetițelor. „Copiii să-și muncească propriii lor bani, nu să-i moștenească!”

Citeşte și: Cum arată fiul Geaninei Ilieș. Patrick are 17 ani și își dorește o carieră în business: „Sunt o mamă modernă”

Citeşte și: Mihai Trăistariu și-a cumpărat un nou apartament de lux pe litoral: „Am făcut o nebunie frumoasă”

Citeşte și: „O să ne dea afară din casă?”. Marcela Fota, discuții cu fiicele soțului. Cum s-a împărțit averea

Citeşte și: De ce au refuzat Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, să participe la „Power Couple” și „Asia Express”. „Efectiv suntem obsedați” / Exclusiv

Ce așteptări ar avea Rocco Sedano

Sora Ronei Hartner cred că intențiile fostului său cumnat sunt altele. Rinda susține că dansatorul s-ar comporta așa pentru că vrea să primească ajutor de la Guvern pentru că este părinte singur.

„Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, adaugă Rinda.

Rita Sumalya, forțată să rămână în Franța

Singura care are de suferit în toată această poveste este Rita Sumalya, care se vede nevoită să nu părăsească Franța, deși o parte din familia ei locuiește în Canada, asta pentru că tatăl el, Rocco Sedano, pare de neoprit.

„Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă”, precizează Rinda Hartner.

Fiica Ronei Hartner a împlinit pe 5 ianuarie 16 ani, dar a avut parte de o altfel de aniversare, total diferită de anii trecuți. Rita Sumalya nu s-a putut bucura pe deplin de acest moment, unul marcat de tristețe după moartea mamei ei, care, pentru prima oară, nu a mai serbat-o.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton