Fiica Ronei Hartner, devastată. Artista va fi îngropată într-o rochie albă: „A crezut până în ultima clipă că mama ei o să fie acolo pentru totdeauna”

.

Suferință la căpătâiul Ronei Hartner. Familia și prietenii, dar și cei care au admirat-o s-au adunat lângă sicriu, la capela Cimitiriului Belu. Sora și mama vedetei privesc în gol, cu gândul la ea și la ultimele clipe în care au avut-o alături. Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Rinda, sora artistei, spune, cu o zi înainte de înmormântare, că știe ce are de făcut pentru că a primit instrucțiuni de la Rona Hartner, care simțea că i se apropie sfârșitul. Artista și-a dorit să poarte pe ultimul drum o rochie albă. Nu a vrut-o, însă, pe cea de la nuntă.

Înmârmântarea Ronei Hartner. Ce a vrut artista să îmbrace

Rona Hartner a părăsit această lume cu zâmbetul pe buze și și-a dorit să fie îngropată într-o rochie albă. Deși avea o rochie roșie de la Liza Panait, pe care o iubea, nu s-a văzut cu ea în această zi, asta după ce și-a pregătit în cele mai mici detalii plecarea.

Sora Ronei Hartner, declarații înainte de înmormântare

„Știu ce am de făcut. Îmi spuse deja din august.  La începutul bolii, când i-au spus: „Cred că nu avem nimic ce să facem, trebuie să îți faci testamentul”, a fost cu fata la notar, a făcut testamentul. Executorul o să fie fratele meu. El o să se ocupe de succesiune, de toate hârtiile. Știa Rona că mie nu îmi plece să mă ocup de hârtii. Nu am prea multă răbdare, pentru astea, dar mi-a dat să mă ocup de tot pentru ea, ca totul să fie bine. Mi-a zis ce firmă de aici să contactez, firma din Franța.

Mi-a zis să fac toate aranjamentele: „Am încredere în tine Rindel, că știu că nu o să mă lași să fie urâtă”, așa mi-a zis, povestește sora Ronei Hartner la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Rona Hartner și sora ei
Rona Hartner și sora ei

„Puterea o avea de la Dumnezeu, de la credința ei, de la rugăciunile ei, de la toate. Din cauza asta a și plecat cu zâmbetul pe buze, pentru că s-a întâlnit cu cine voia ea”, adaugă femeia.

Citeşte și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

Citeşte și: Iubirile furtunoase ale actriței Rona Hartner. De ce a fost numită „amanta președintelui Emil Constantinescu” și cine e tatăl fiicei sale

Citeşte și: Reacțiile vedetelor după moartea actriței Rona Hartner. „Nu gândea nimic rău, vedea totul în bine”

Citeşte și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Primele sărbători fără Rona Hartner pentru mama artistei

Sora Ronei Hartner, Rinda, crede că cea care le-a dat viață o să se lupte cu suferința după pierderea fiicei sale. „Noi suntem doi, fratele meu și cu mine. Vă dați seama că nu o să o lăsăm pe mama. Chiar dacă suntem acolo, nu o să îi putem alina suferința, și-a pierdut un copil.

Primul an de doliu este greu pentru orcine. Sunt anumite etape pe care fiecare trebuie să le facă, primul Crăciun, primul an, primul Paște, ar fi trebuit să aibă ziua de naștere și nu o să o mai facem. O să continum să ne amintim de ea și o să o plângem”, mai spune Rinda.

„Concertul în memoria Ronei o să fie organizat  pe 5, marți, la Biserica Sfântul Iosif.Pe 6 o să fie în Franța, pe 19 o să facă o slujbă la Paris, că avea admiratori și a lucrat cu lume de peste tot. Probabil că în ianuarie o să fie un concert mai mare, nu am date încă”, susține ea.

Fiica artistei, distrusă de moartea Ronei Hartner: „Am vrut să o luăm cu noi de Crăciun, să mergem la schi, în Canada”

Fiica Ronei Hartner traversează cea mai grea perioadă din viață. Copila de 15 ani și-a pierdut reperul, sufletul drag, asta după ce a sperat până în ultimul moment că celebra ei mamă va învinge boala. „ Ea s-a abandonat în mâinile Domnului. A plecat cu zâmbetul pe buze. Eram cu ea, era dimineață, s-a luminat la față și a zâmbit. A rămas cu zâmbetul pe buze și s-a dus. A plecat în pace.

Fiica ei a crezut până în ultima clipă că mama ei o să fie acolo pentru totdeauna. Avea încredere în medicină și în toate astea. Pentru ea e foarte greu, pentru că și-a pierdut reperul, mama. Noi am vrut să o luăm cu noi de Crăciun, să mergem la schi, în Canada. Dar a zis „Rinda, nu mă simt bine. Nu vreau să petrec Crăciunul anul ăsta”. I-am zis că nu petrecem nici noi, doar mergeam la schi. A zis: „Nu, la anul”. Vreau anul ăsta doar să merg la slujba de Crăciun, că asta i-ar fi plăcut mamei. Nu vreau nici schi, nici nimic”, a spus Rinda, sora Ronei Hartner, la RTV.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton