Fiica Ronei Hartner, copleșită de durere. Rita Sumalya nu a reușit să rămână la toată slujba de înmormântare

.

Rona Hartner a fost înmormântată vineri, 1 decembrie, în Cimitirul Bellu Catolic din București. Artista a pierdut lupta cu cancerul pe 23 noiembrie, când a plecat cu zâmbetul pe buze. Aceasta și-a dorit să își doarmă somnul de veci în România, alături de tatăl și bunicii ei. Fiica Ronei Hartner a fost copleșită de durere în clipa în care mama sa a fost condusă pe ultimul drum.

Pe lângă familia sa, mai multe persoane au dorit să o conducă pe ultimul drum pe Rona Hartner. Într-o atmosferă încărcată de emoții, cu toții și-au luat adio de la artista care era mereu veselă și bine dispusă. Sicriul acesteia a fost depus miercuri, la capela Cimitirului Bellu Catolic, unde cei care au îndrăgit-o au putut să-i aducă un ultim omagiu.

Ce mesaj a fost lipit pe sicriul Ronei Hartner

Sicriul în care se află Rona Hartner nu a fost deschis deloc, însă pe acesta au fost lipite mai multe imagini cu regretata artistă. Deasemenea, aici a fost lipit un mesaj emoționant, în limba franceză.

„Je te donnerai un vrai bonheur” care înseamnă „Îți voi oferi adevărata fericire”, este mesajul cu care Rona a plecat.

Poza pe care stătea scris acest mesaj este coperta cărții cu același titlu, de pe covorul roșu de la celebrul festival internațional de film de la Cannes, din anul în care ”Gadjo Dilo” devenea un adevărat fenomen.

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum de toți cei dragi, dar și de fiica sa, Rita Sumalya și primul ei soț, Rocco Sedano, care a vrut să fie alături de fata lui.

Citește și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

Citește și: Cine sunt vedetele care participă la Survivor România All Stars de la Pro TV. Nume surprinzătoare revin în Republica Dominicană

Cuvintele emoționante ale Rindei Hartner, la înmormântarea surorii ei

În timpul slujbei, cu ochii plini de lacrimi, Rinda Hartner a avut de transmis un mesaj, prin care a vrut să transmită ultima dorință a surorii sale.

„Asta e tot ce mai vrea. Să fie slujbe în numele ei la orice biserică, nu contează că e catolică sau nu. Vă mulțumesc”, a spus Rinda îndurerată, citată de Playtech.

Pe crucea artistei a fost pusă o cprpniță de brad. Potrivit tradiției catolice, persoanelor care mor în postul Crăciunului trebuie să li se pună o coroniță de brad pe cruce, ce va fi schimbată în ziua în care creștinii sărbătoresc nașterea Domnului Iisus Hristos.  

Slujba de înmormântare și tradițiile au fost făcute pe rit catolic.

Citește și: Rona Hartner, înmormântată la Cimitirul Bellu. Primul soț al artistei, Rocco Sedano, și fiica lor, Rita Sumalya, în lacrimi

Citește și: Radu Siffredi: „Avem nevoie de psihiatru”. Ce spune iubitul Oanei Matache despre experiența care le-a marcat relația

Fiica Ronei Hartner nu a rezistat până la finalul slujbei

Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani, și-a condus și ea mama pe ultimul drum. Aceasta a venit la cimitir la brațul tatălui ei, Rocco Sedano, care nu a vrut să lipsească de la acest eveniment trist.

Deși nu a rezistat la toată slujba, adolescenta a mers în urma sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al mamei sale. Aceasta a fost luată cu greu de familia sa din cimitir, fiindu-i greu să își lase mama în urmă.

Pe tot parcursul ceremoniei, Rita Sumalya a fost susținută de mătușa ei, Rinda, care a dezvăluit în urmă cu câteva zile că va face tot posibilul pentru ca fata să nu simtă lipsa mamei.

Adolescenta a părăsit cimitirul îndurerată și cu lacrimi curgându-i pe obraji, scrie publicația menționată anterior.

Acum, Rita urmează să se întoarcă acasă, în Franța, după cum a spus Rinda Hartner. Femeia a precizat că nepoata sa vrea să își continue viața în țara în care s-a născut și a crescut, unde se află prietenii ei și familia care i-a rămas.

Sursă foto: Click, Playtech, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton