Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, comparată cu Regina Elisabeta. Imaginea care atestă asemănarea

.

Fanii familiei regale au rămas impresionați de felul în care arată copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton în fotografia de familie realizată pentru Crăciun. Prințesa Charlotte a evoluat spectaculos.

Cei cinci membri ai familiei regale, care îi include pe Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, și-au asortat ținutele pentru această ocazie.

Cum arată Kate Middleton și copiii în felicitarea pentru Crăciun. Charlotte face senzație

„Felicitarea noastră de Crăciun pentru 2023”, au scris Prințul și Prințesa de Wales, pe rețele de socializare, în dreptul unei imagini alb-negru în care apar alături de cei trei copii.

Dacă frumoasa Kate Middleton și Charlotte poartă blugi, William și cei doi băieți fac senzație în pantaloni negri. În rest, toți au o cămașă albă în partea de sus.

Prințului Louis pare că îi lipsește un deget în fotografia familiei regale

Prințul Louis pare a fi victima Photoshop-ului în felicitarea de Crăciun a familiei regale de anul acesta. Fanii au observat că micuțului îi lipsește degetul mijlociu de pe mâna sprijinită de scaunul surorii sale, Prințesa Charlotte.

Urmăritorii s-au declarat surprinși și de evoluția copiilor regali. „Cât de repede cresc”, a scris un urmăritor. „Îmi amintesc când s-au născut toți acești copii. Uite cât au crescut”, a adăugat un altul.

Prințesa Charlotte, comparată cu Regina Elisabeta

Un alt fan a susținut că fiica cuplului arată exact ca Regina Elisabeta în tinerețe. „Atât de frumos! George este atât de înalt, iar Charlotte o mini Regina Elisabeta”, a adăugat un urmăritor entuziasmat. Regina Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Felicitarea de Crăciun a familiei vine chiar în perioada în care cartea jurnalistului Omid Scobie face vâlvă în Marea Britanie, asta după ce identitatea celor doi regali care au avut „îngrijorări” cu privire la culoarea pielii fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle a fost dezvăluită accidental.

Citeşte și: Cum reușesc Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, să mențină pasiunea în cuplu: „Contează foarte mult”

Citeşte și: Sean Penn, amorezat la 63 de ani. Actorul a renunțat la Olga Korotyayeva și a fost surprins cu noua iubită la plajă

Citeşte și: Andreea Bălan și Victor Cornea au împodobit bradul de Crăciun cu fetițele solistei: „Anul acesta avem 2 brăduți” / Foto&Video

Citeşte și: Teo Trandafir, răspuns pentru Dana Budeanu după ce a spus că „se îmbracă pilaf”. „Unul dintre cele mai importante complimente!”

Citeşte și: Ryan O’Neal a murit! Actorul din Love Story a avut o viață amoroasă furtunoasă și și-a terorizat copiii

Kate Middleton și Regele Charles, implicați într-un scandal

În cartea lui Omid Scobie, „Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival”, ediția din Olanda, care acoperă starea monarhiei britanice după moartea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022, apar informații despre cei doi regali care au dezamăgit-o pe Meghan Markle, nimeni alții decât Kate Middleton și Regele Charles.

Nici Middleton, 41 de ani, nici William, 41 de ani, nu au abordat public afirmațiile cărții, care spune și despre Regele Charles că a făcut comentarii rasiste.

Cu toate acestea, o sursă susține că William și Charles s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a pune la cale un plan, inclusiv potențiale acțiuni legale.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton