Fiica lui Kate Middleton are aceeași pasiune ca Prințesa Diana. Charlotte ia lecții pentru asta

.

Kate Middleton a dezvăluit că fiica ei, Prințesa Charlotte, iubește să danseze și a făcut o adevărată pasiune pentru asta. Fetița pare că pășește pe urmele Dianei, care cucerea pe toată lumea cu mișcările ei atunci când se avânta pe ring.

Soția lui William a făcut mai multe dezvăluiri în timpul unei vizite oficiale la o tipografie din Lancaster. Emily May Catto, în vârstă de șapte ani, a așteptat-o pe Kate cu un buchet de flori în timpul vizitei oficiale la Standfast & Barracks, acum parte a Sanderson Design Group. Kate a întrebat-o pe Emily ce hobby are, iar ea i-a răspuns zâmbind: „Dansez!”.

Citeşte și: Motivul hilar pentru care Kate Middleton s-a prefăcut că e iubita lui William înainte de a forma un cuplu

Citeşte și: Kate Middleton și William au ales școala unde îl vor trimite pe Prințul George. Ce taxă urmează să plătească pe an

Prințesa Diana se visa balerină

„Și fiicei mele, Charlotte, îi place să danseze, îi plac baletul și stepul… Continuă să faci asta”, a venit imediat replica lui Kate Middleton.

Charlotte are aceeași pasiune cu bunica ei, Prințesa Diana, căreia îi plăcea, de asemenea, să danseze. În copilărie, fosta soție a Regelui Charles își dorea să devină balerină profesionistă, dar a fost considerată prea înaltă pentru asta.

Kate Middleton a vorbit și în trecut despre dragostea fiicei sale pentru dans. Ea a povestit mai multe despre asta în timpul unei excursii, în 2020, pe care a făcut-o la Galway împreună cu soțul ei, Prințul William, în vârstă de 41 de ani.

Citeşte și: Care este desertul preferat al lui Kate Middleton. Se găsește în toate pub-urile din Marea Britanie

Citeşte și: Kate Middleton a fost catalogată drept „dezamăgitoare”. Alegerile pentru care a fost jignită public de un fost editor Vogue

Citeşte și: Kate Middleton și fiica sa, Charlotte, lecție de stil la Wimbledon. Cât au costat ținutele purtate de cele două

Kate Middleton e mândră de fiica ei și le vorbește tuturor despre ea

Prințesa de Wales a făcut mențiunea în timp ce era filmată în timpul unei plimbări, în ultima lor zi petrecută în Irlanda.

Atunci, Kate s-a oprit și a început să poarte o discuție cu o fetiță adorabilă. După ce a întrebat-o ce vârstă are, Kate a vrut să știe dacă este o fană a dansului. S-a ghemuit pentru a vorbi cu micuța, care părea să stea lângă mama ei, și a întrebat: „Câți ani vei avea în mai? Vei avea cinci ani? Deci, ai exact aceeași vârstă cu Charlotte”, i-a transmis ea.

Anterior se aflase că Prințesa Charlotte lua lecții săptămânale de balet, la fel ca fratele ei mai mare, Prințul George. Charlotte a început să frecventeze o școală de dans din sudul Londrei în noiembrie 2018, au declarat surse pentru People.

Charlotte este în cărți pentru Titlul de Prințesă Regală, care este pe viață. Ea l-ar putea moșteni doar după moartea Prințesei Anne, chiar dacă William devine rege înainte de a se întâmpla asta. Charles și-a exprimat această dorință.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton