Fiica lui Cătălin Crișan și-a făcut debutul în televiziune. Daria Crișan poate fi urmărită în serialul „Atletico Textila”, la Pro TV

.

Daria Crișan, fiica lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac, și-a făcut debutul în televiziune în cadrul unui serial realizat de Pro TV. Tânăra în vârstă de 24 de ani deja a jucat în mai multe piese de teatru și iubește muzica și dansul. Mai mult, aceasta a lansat de curând o piesă cu fratele ei, Raris.

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, și-a făcut debutul în televiziune

După ce a urmat o perioadă cursurile Universității de Medicină, Daria Crișan a decis că este timpul să facă ceea ce îi place și să-și urmeze pasiunea pentru actorie și artă. Astfel s-a înscris la UNATC, facultate ale cărei cursuri le-a terminat anul trecut. Acum, tânăra a primit un rol în serialul Pro TV „Atletico Textila” și spune că nu s-a putut încă bucura de vacanță din cauza filmărilor, dar și a faptului că de curând a lansat o piesă cu fratele ei, Raris.

„Am avut agenda plină cu filmările pentru Atletico, cu spectacole de musical şi cu lucrul în studio împreună cu fratele meu, Raris, alături de care cânt de când ne ştim. Tocmai ce am lansat prima piesă care se numeşte “România ca-n Miami” şi suntem foarte fericiţi că lumea a rezonat cu ea. Iubim să scriem piese împreună şi călătoria abia a început. Suntem o echipă excelentă atât în studio, cât şi pe scenă şi formăm un duo unic în România”, a declarat Daria Crișan pentru Click.

Citește și: Cătălin Crișan, primele declarații despre iubită și perioada petrecută în spital: „A fost un test”

Citește și: „Mama, îți mulțumesc pentru că îmi ești înger păzitor!” Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, și fiica ei, în ipostaze rare. Zici că sunt surori!

Citește și: Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului: „A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copii”

Citește și: Ce a sacrificat Andreea Bălan pentru a reuși într-o industrie guvernată de bărbați: „A fost greu să fiu luată în seamă” / Exclusiv

Cine este iubitul Dariei Crișan

Daria a dezvăluit că iubește și este iubită, iar partenerul ei este un magician cunoscut, care a fost văzut și la iUmor, unde a ajuns până în finală, în anul 2022.

Darian Ștefan Luncanu are 22 de ani și a terminat actoria. Însă, de mai mulți ani este magician, domeniu în care pare să exceleze. În sezonul 12 al emisiunii iUmor, acesta i-a impresionat pe jurați cu un număr spectaculos de magie, dar și cu energia și carisma sa.

La rândul ei, Daria Crișan a afirmat că, pe lângă faptul că sunt iubiți, sunt și cei mai buni prieteni.

„Da, iubesc şi sunt iubită aşa cum mi-am dorit mereu. Darisian este actor, ca şi mine, însă pasiunea lui rămâne magia, respectiv zona de mentalism, domeniu în care deja activează de 10 ani. Suntem cei mai buni prieteni, ne place să râdem şi să creştem împreună. Consider că suntem definiţia unei relaţii sănătoase. Iar legat de calităţile pe care le apreciez la un băiat, vă invit la show-ul lui de magie, intitulat “99% minciună, 1% magie”. Acolo veţi găsi răspunsul”, a precizat fiica lui Cătălin Crișan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daria Crișan și Darisian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton