Fiica lui Adrian Enache, avertisment din partea medicilor. Diana este însărcinată în șapte luni

.

Vestea că va fi bunic l-a surprins, dar l-a făcut și extrem de fericit pe Adrian Enache, care abia așteaptă să își strângă nepoțica în brațe.

Fiica artistului, Diana Enache, urmează să devină mamă peste doar două luni și această perioadă e una plină de trăiri pentru ea. La sfatul medicilor, solista a fost nevoită să își întrerupă cântările pentru o perioadă.

Adrian Enache: „Diana nu mai are voie să cânte”

„Diana nu mai are voie să cânte. De vreo lună nu mai merge cu mine la concerte. Îi e bine așa, să stea liniștită. De nuntă eu nu știu nimic, nu e bine să ne băgăm noi în treburile copiilor”, a spus artistul pentru Cancan.

Adrian Enache are mai multe angajamente artistice în această perioadă, dar e nevoit să se împace cu absența fiicei sale.

„Zilele astea cânt la hotelul lui Borcea, apoi încep turneul pe litoral. Seara și concertul. Suntem pe același afiș și cu Andreea Bănică. Noi am mers împreună si în America acum doi ani, dar și cu Vali Vijelie, care e fratele meu. Cum Diana nu mai cântă, merg doar cu Rareș. Vom pleca si în Israel, dar acum e bine aici”, a mai spus Adrian.

Citeşte și: Diana Enache, adevărul despre relația cu părinții ei: „Este ca un examen pe care îl dau constant”/ Exclusiv

Citeşte și: Diana Enache, adevărul despre operațiile estetice: „Îmi place să spun că sunt o braziliancă – moldoveancă”/ Exclusiv

„Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată”

Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, care s-a declarat încântat de noul rol pe care se pregătește să îl joace.

„Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”, a spus omul de afaceri pentru aceeași publicație.

Citeşte și: Diana Enache a anunțat sexul copilului de ziua tatălui ei, Adrian Enache. Artista și băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu vor deveni părinți

Citeşte și: Diana Enache, despre povestea de iubire cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu: „Mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații”/ EXCLUSIV

Citeşte și: Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache și perioada în care au stat despărțiți: „Dorul este mare, dar şi regăsirea spectaculoasă”/ Exclusiv

„Vei primi cel mai frumos cadou de pe acum. Nu e un cont, nu e un cec”

Artista a fost invitată în podcastul tatălui ei, Adrian Enache, chiar în ziua în care acesta împlinea 57 de ani, și a ținut să îi facă o surpriză.

„Vei primi cel mai frumos cadou de pe acum. Nu e un cont, nu e un cec. Nu e un cont mare, e ceva așa de suflet”, i-a spus Diana tatălui său, apoi i-a oferit o medalie pe care stătea scris: „Cel mai tânăr bunic rock`n`roll”.

Diana Enache are o relație de patru ani

Diana Enache și Ionuț Vântu se iubesc de patru ani. „Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, spunea artista pentru UNICA.RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton