Fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a strălucit la banchet. Mikaela a purtat o rochie creată de celebra mamă și i-a împrumutat pantofii Valentino: „M-am simțit ca o prințesă”

.

Mikaela, fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu, a terminat clasa a VIII-a și s-a pregătit intens pentru banchet, unde a arătat spectaculos. La 14 ani, adolescenta seamănă izbitor cu mama sa, de la care a moștenit ochii albaștri și trăsăturile fine. Mika, așa cum este alintată, a avut o ținută superbă, creată chiar de părinții ei.

Mikaela, fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu, apariție superbă la banchet

Mikaela a terminat școala gimnazială și urmează să dea examentul național, însă, până atunci, fiica Iuliei Albu s-a bucurat de o zi de neuitat alături de colegii ei, la banchetul organizat la finalul clasei a VIII-a. Adolescenta a arătat superb într-o ținută realizată chiar de părinții ei.

Rochia portocalie cu detalii strălucitoare a fost creată de Iulia Albu pentru fata ei, în timp ce geanta aurie i-a fost oferită de Mihai Albu.

Mikaela și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi Valentino, împrumutați de la mama sa.

„Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea. Vă iubesc”, a scris Mikaela la rețelele de socializare, unde a distribuit imagini de la banchet, în care apare alături de colegii ei.

Citește și: Iulia Albu, mesaj de susținere pentru Mihai Albu, după ce designerul a fost diagnosticat cu cancer: „Suntem alături de tine”

Citește și: Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire: „A stat cu Mikaela vreo două ore” / Exclusiv

Bijuteriile pe care Mikaela a ales să le poarte în seara cea mare au fost create tot de Iulia Albu și s-au potrivit perfect ținutei inedite în care adolescenta a strălucit.

Fiica lui Mihai Albu a avut și un machiaj pe măsură, simplu, natural, care i-a scos în evidență trăsăturile frumoase.

Cum se înțelege Iulia Albu cu fiica sa

Iulia Albu a dezvăluit anul trecut că are o relație strânsă cu singura ei fată, Mikaela, în vârstă de 14 ani. Criticul de modă spunea atunci că adolescenta a moștenit pasiunea pentru modă, iar acest lucru s-a observat și în seara banchetului.

„Ne înțelegem foarte bine, ne certăm foarte aprins, când e cazul. Are convingeri proprii și este un lucru bun acesta, dar, câteodată, convingerile noastre nu sunt aceleași. Eu sunt o mamă protectivă, care își dorește ca fiica ei să crească, să învețe, să facă niște lucruri într-o anumită ordine, iar ea bineînțeles, având 13 ani, este o fată rebelă”, spunea în 2023 Iulia Albu pentru Playtech.

Citește și: Mira a trecut printr-o intervenție chirugicală la nivelul feței. „Sunt fericită!” Ce și-a făcut artista

Citește și: Cum arată Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. Ce s-a întâmplat cu membrii formației

Mai mult, se pare că Mikaela își dorește foarte mult să participe la evenimente mondene alături de mama sa, dar Iulia Albu consideră că este mult prea mică pentru așa ceva.

„Vom găsi momentul, în principiu să nu fie un eveniment atât de aglomerat și să fie un eveniment în aer liber”, a precizat criticul de modă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a arătat Mikaela Albu în seara banchetului

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton