Fiica Andreei Antonescu a izbucnit în lacrimi, la revederea cu tatăl ei, în aeroport. Traian Spak s-a întors în ţară

.

Întâlnire emoţionantă între Sienna, fiica Andreei Antonescu, și tatăl acesteia, Traian Spak. Bărbatul a venit din SUA în România pentru a-şi vizita fiica, după o perioadă destul de lungă în care nu s-au văzut. Momentul a fost filmat la aeroport chiar de artistă.

Fiica Andreei Antonescu şi a lui Traian Spak, în lacrimi, la revederea cu tatăl său

Traian Spak, fostul soţ al Andreei Antonescu, este stabilit în Statele Unite ale Americii de o bună perioadă de timp. Astfel că revederile cu fiica sa sunt mai rare, mai ales de când aceasta s-a mutat alături de mama ei, în România.

Fostul partener de viaţă al artistei a revenit în țară şi a fost întâmpinat atât de fiica sa, cât și de Andreea Antonescu, într-o manieră extrem de emoţionantă. Cum s-au deschis porţile, adolescenta a sărit în braţele lui, izbucnind în lacrimi de fericire că este alături de el, episod care a fost filmat chiar de Andreea Antonescu.

Ce relaţie au, în prezent, Andreea Antonescu şi Traian Spak

Andreea Antonescu şi Traian Spak şi-au unit destinele în 2011, iar după şase ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Divorţul oficial s-a pronunţat abia în 2023, chiar înainte ca artista să devină mamă pentru a doua oară cu Victor Vrânceanu.

Deşi nu mai formează un cuplu de ceva timp cu Traian Spak, Andreea Antonescu a mărturisit că se înţelege de minune cu fostul soţ, iar de dragul fiicei lor au rămas prieteni.

„Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul. Ne întristăm și încercăm să ne sfătuim unul pe celălalt, pentru că e un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit foarte frumos cu și despre mine, întotdeauna a vorbit calm.”, a spus Andreea Antonescu despre fostul soţ, Traian Spak, în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Mai mult decât atât, aniversarea Siennei de 12 ani a avut loc în Statele Unite ale Americii, atât alături de tatăl său, cât şi de mama ei care şi-a dorit să îi organizeze o zi de naştere specială în care să se simtă iubită.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, noi declarații despre motivul despărțirii de Victor Vrînceanu: „Iubirea nu există fără respect, bun simț și adevăr” / Video

Citeşte şi: Andreea Antonescu și-a petrecut sărbătorile alături de fostul soț, Traian Spak

De ce au divorţat Andreea Antonescu şi Traian Spak

Extrem de discreţi în ceea ce priveşte separarea, nici Andreea Antonescu, şi nici Traian Spak nu au vorbit la sfârşitul relaţiei lor despre ce anume a condus la ruptura mariajului. După ani buni, artista a mărturisit că decizia a fost luată pentru a nu murdări cu lucruri mărunte, toţi anii petrecuţi împreună.

„Nu știu ce rezervă viitorul și n-am știut vreodată. Ba mai mult, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Pot să-ți spun strict ce-am făcut până în momentul acesta, ce poate mi-ar plăcea să se întâmple, dar știu că și aici intervine Dumnezeu și spun: ok, las în voia Ta, pentru că știi mai bine pentru mine.

Noi am fost sinceri unul față de celălalt încă de la început, și pentru că noi am avut o relație construită pe respect, bun simț, iubire și n-am fi vrut, ținând cont de faptul că eram pe două continente separate, nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici”, a mai dezvăluit Andreea Antonescu, în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton