Femeile celebre cu care a fost Elon Musk până acum

.

Miliardarul Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, însă viața lui amoroasă nu a fost mereu la fel de prolifică.

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, a avut mai multe relații eșuate, de multe ori cu femei faimoase, din industria filmului și cinematografiei. Cu o avere de peste 15 miliarde de dolari, fondatorul SpaceX și Tesla nu s-a bucurat mereu de succes pe plan amoros.

Află mai jos care au fost partenerele de viață ale miliardarului Elon Musk de-a lungul anilor.

Natasha Bassett

Elon Musk și Natasha Bassett au fost văzuți împreună în Saint Tropez în vara lui 2022, după ce au participat împreună la nunta fashion designer-ului Sarah Staudinger. Conform unei surse anonime care a discutat cu HollywoodLife în februarie 2022, Musk și Bassett erau într-o relație monogamă de două luni deja la acea vreme.

Citește și: Lidia Buble, noi declarații despre copil: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Citește și: Andreea Bănică, hărțuită sexual în adolescență. „De două ori s-a întâmplat. Tremuram din toate încheieturile”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut separare de bunuri. Care a fost motivul

Grimes

În primăvara lui 2018, Elon Musk și cântăreața Grimes, astăzi în vârstă de 34 de ani, au început o relație. Doi ani mai târziu, aceștia au urat bun-venit pe lume primului lor copil. S-au despărțit în septembrie 2021, iar la puțin timp după s-a născut al doilea lor copil, cu ajutorul unei mame surogat.

Amber Heard

Când Amber Heard, astăzi în vârstă de 36 de ani, și Elon Musk au devenit un cuplu, vestea a făcut multe valuri în mass media. Relația lor a început în 2017, când divorțul dintre Amber Heard și Johnny Depp încă era în atenția presei. Potrivit lui Musk, distanța a fost unul dintre motivele pentru care s-au despărțit. Cei doi au rămas însă prieteni.

Foto – Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton