Femeile celebre din viața lui Mihai Bendeac. Ce relații incendiare a avut până la 40 de ani

.

Mihai Bendeac a schimbat prefixul. Celebrul actor și regizor a împlinit pe 16 februarie frumoasa vârstă de 40 de ani.

Mihai Bendeac a rămas unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc, dar de-a lungul anilor a avut diverse relații cu femei celebre.

Mirela Zeța

Una dintre actrițele care i-au căzut cu tronc a fost Mirela Zeța, cu care era coleg de facultate. Între cei doi a fost o poveste de dragoste pasională, dar care, din păcate, nu a durat foarte mult. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, amendat pentru instigare la violență împotriva femeilor. Alte vedete taxate de CNCD

,,Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, a declarat în trecut, conform bzi.ro.

Sore

O altă relație incendiară a fost cu Sore. Cântăreața făcea la momentul respectvi parte din trupa Crazy Win, în timp ce Mihai Bendeac filma pentru „Mondenii”. Idila lor a început în vara lui 2009 și s-a încheiat în luna octombrie a aceluiași an. Se pare că motivul despărțirii ar fi fost câteva fotografii dindecente cu Bendeac care ar fi fost făcute public în acea perioadă.

Andreea Popescu

În 2011, Bedneac s-a cuplat cu Andreea Popescu, care făcea parte din echipa de dansatori ai Deliei. Cei doi s-au văzut doar pentru câteva săptămâni.

Celia

A urmat o poveste de dragoste cu Celia. Bendeac a fost complet cucerit de cântăreață și declara, la momentul respectiv, că a primit de la ea cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care o poate un bărbat primi.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, despre religie și divinitate: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Sunt mai bun!”

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care eu ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile…

Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, oprit de Poliție și testat dacă a consumat alcool sau droguri: „Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă”

Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste, și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!’ a mărturisit Mihai Bendeac pe Instagram.

Din păcate, nici povestea cu Celia nu a durat mai mult de câteva luni.

„Iubesc toate etapele din viaţa mea, cu bune şi cu rele, nu mi-e ruşine cu nimic. Fiecare lecţie a vieţii mele m-a făcut ceea ce sunt astăzi. El este un bărbat extraordinar de pozitiv. Ne făceam bine unul altuia”, a mărturisit Celia despre Mihai Bendeac.

Roxana Vancea

Relația lui Mihai Bendeac cu Roxana Vancea a avut mare priză la public. Între ei, lucrurile păreau că merg foarte bine. Dar totul s-a oprit brusc la un moment dat. Potrivit zvonurilor apărute la acea vreme, Bendeac nu ar fi vrut să se căsătorească, iar Vancea își dorea o familie. După despărțirea de actor, Roxana Vancea s-a căsătorit cu andtrenorul de fitness Dragoș Paiu și a devenit mamă pentru prima oară pe 16 noiembrie 2021. Roxana Vancea și Mihai Bendeac au rămas în relații bune.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton