Felix Baumgartner, postare neașteptată pe Instagram. „Bravo! Chiar merită!” Cum s-a filmat iubitul Mihaelei Rădulescu

.

Felix Baumgartner, partenerul de viață al Mihaelei Rădulescu, a făcut o postare pe rețelele de socializare care s-a viralizat rapid.

Sportivul austriac le-a arătat tuturor că nu se dă în lături de la treburile gospodărești și s-a lăsat filmat în timp ce spăla geamurile ca un adevărat profesionist.

Felix Baumgartner, filmat în timp ce spăla geamurile

„Fac niște bănuți aici în Monaco. Doar la clădirile cu etaj. Liber la rezervări” – a scris Felix Baumgartner, în dreptul unui clip video în care este surprins în timp ce curăță geamurile.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile care s-au viralizat cu Felix Baumgartner

Cei care i-au văzut postarea s-au amuzat teribil și au apreciat gestul lui de a participa la treburile casnice.

“Omul ăsta e de neprețuit la casa Mihaelei.”

“Am vizionat clipul de 1000 de ori, ce tare!”

“Bravo Felix, dar Mihaela chiar merită.”

“Nu vezi zilnic un bărbat supersonic care curăță ferestrele.”

“Eu stau la etajul 2, în România. Te invit aici, este seara ta, ca în melodia românească.”

Wow! Ești tare gospodar! Merita??? E casa ta? Așa da…” – sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor lui Felix din mediul online.

Felix și Mihaela, ambii în vârstă de 54 de ani, formează un cuplu dintroamna lui 2014, iar luna aceasta vor aniversa 9 ani de relație. Cei doi călătoresc foarte mult și locuiesc mai mult în hoteluri, lucru care o încântă pe Mihaela Rădulescu, pentru că astfel nu e nevoită să gătească sau să se ocupe de curățenie.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă. Locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, pentru că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit.

Mihaela Rădulescu: „Avem o relație perfectă!”

Citeşte şi: Cum au fost surprinse Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în culisele „Masked Singer România”

Citeşte şi: Cum și-a serbat Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut Felix Baumgartner / Video

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Citeşte şi: De ce nu a vrut Dani Oțil să păstreze garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu pentru fiul său

Nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a declarat Mihaela Rădulescu anul trecut, în emisiunea “Vorbește lumea”.

Deși relația lor durează de ani buni, Felix și Mihaela nu se gândesc la căsătorie deoarece consideră că nu au nevoie de un act care să demonstreze că relația lor este ideală.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească.” – a mai spus Mihaela Rădulescu.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton