Feli Donose, mai naturală ca oricând. Artista s-a fotografiat fără niciun pic de make-up: „Ești așa delicată și frumoasă!”

.

Feli Donose este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. În ultima perioadă, cântăreața a scos câteva piese cu care a impresionat pe toată lumea, atât cu mesajul transmis, cât și cu vocea ei impresionantă.

Doar că, de data aceasta, Feli și-a uimit admiratorii cu o postare cu totul aparte: una în care apare naturală, fără să fie machiată.

Cum arată Feli Donose fără machiaj

Cu siguranță nu puțini sunt cei care și-au dorit să o vadă măcar o dată pe Feli fără machiaj. Iar acum, dorința lor s-a împlinit. Artista în vârstă de 36 de ani și-a făcut curaj și s-a fotografiat fără niciun strop de make-up. Iar apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare, fără a folosi vreun filtru.

„Treaba cea mai faină, mereu și mereu
E că n-am vreo frică
Să fiu pur și simplu EU”, a scris ea în mesajul care a însoțit imaginile în care apare nemachiată.

Îmbrăcată într-un maiou bej și o preche de blugi gri, Feli a lăsat fotografiile să vorbească de la sine. Cântăreața a vrut să le arate tuturor că se simte bine în pielea ei, chiar dacă nu este așa perfectă cum pare în anumite poze postate pe rețelele de socializare.

Internauții au felicitat-o pe Feli pentru curajul de a posta astfel de fotografii și hciar au complimentat-o pentru felul în care arată.

„Eșri magică și divină”, „„Ești așa delicată și frumoasă”, „Ce apariție! Ești de-o maximă frumusețe în exterior și în interior, iar asta pentru că ești TU!”, „Ești minunată așa naturală”, au scris câțiva admiratori de-a airtistei pe Instagram, unde Feli Donose are peste 550.000 de urmăritori.

Citește și: Feli Donose a mărturisit că a avut un blocaj creativ: „Am avut o perioadă foarte grea”

Citește și: Feli a lansat „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

Citește și: Feli scoate „Iubirea ca la piață”: „Îmi doresc ca toți să realizeze că iubirea și fericirea chiar nu pot fi găsite la tarabă” / Video

Citește și: Cum arată mama lui Feli Donose. Cântăreața și-a fotografiat fiica de 4 ani în brațele bunicii

Feli, despre criticile primite pentru aspectul fizic

Feli s-a făcut remarcată în timpul emisiunii „Vocea României”, unde a participat în anul 2012. Atunci, ea a făcut parte din echipa lui Marius Moga, iar după show a început să lanseze piese care au fost imediat îndrăgite de public.

După emisiune, Feli a făcut o schimbare și din punctul de vedere al fizicului ei. Artista a slăbit foarte mult, însă a continuat să fie criticată pentru felul în care arată.

„Atenție‼️ Descărcare de suflet‼️ Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea! Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță. Când mă îmbrac „mai mulat”: S-a pitziponcit și asta. Dacă nu „arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla? De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu”, a scris Feli pe rețelele de socializare în luna octombrie a anului trecut.

„Mă lovesc și eu de „problema” asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă. Un lucru e cert, oamenii o să te judece indiferent de cum arăți sau ce faci. Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face. Așa că, frumoasa mea, poarta ce vrei, cum vrei, asumat și poate chiar cu un aer „arogant”. Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii! Oameni „bine intenționați” care să vă comenteze viața se găsesc la tot pasul”, a mai spus ea atunci.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Feli Donose nemachiată

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton