Feli Donose, despre provocările vieții de mamă. Cum se înțelege artista cu fiica ei, Nora Luna: „Am primit atâtea teste și le-am picat pe toate”

.

Feli Donose (37 ani) nu este doar o artistă îndrăgită, ci și o mamă dedicată. Cântăreața este mama unei fetițe în vârstă de 4 ani, Nora Luna, care a rămas în grija ei după ce Feli s-a despărțit de tatăl micuței. Deși Cătălin nu mai locuiește cu fiica sa, acesta se implică activ în creșterea Norei, dar cele mai mari provocări le întâmpină vedeta. Aceasta a povestit în mediul online că ultima săptămână a fost una dificilă întrucât s-a certat foarte mult cu fiica ei și a venit cu încurajări la adresa mamelor din lumea întreagă.

Cum se înțelege Feli Donose cu fiica ei în vârstă de 4 ani

Feli Donose a format un cuplu timp de câțiva ani cu Cătălin, cu care are și o fetiță în vârstă de 4 ani, Nora Luna. Cei doi au decis să se despartă, iar micuța a rămas în grija mamei sale. Doar că viața cu un copil mic nu este deloc ușoară, ci plină de provocări și situații neprevăzute. Artista a povestit pe rețelele de socializare cum se înțelege cu fetița ei și cum aceasta o aduce în situații limită când își pierde răbdarea. Totodată, ea a ținut să precizeze că nu există o relație perfectă între părinți și copii, așa cum se insinuează, de multe ori, în mediul online.

„Am avut o săptămână foarte încărcată emoțional. Am primit atâtea teste de la Nora Luna și să știți că le-am picat aproape pe toate. Ne-am certat mult săptămâna asta. A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare… Nu au «lovit» în Felicia – adultul, mama. După atâtea zile de iad emoțional pentru amândouă, să zicem, mi-am dat seama că Feli, copila, a fost rănită, furioasă, frustrată, s-a simțit neauzită, neînțeleasă și… am confundat rolurile”, a povestit Feli pe pagina sa de Instagram.

Artista este de părere că părinții cresc odată cu copiii și continuă să învețe de la ei zi de zi.

Citește și: Feli Donose, adevărul despre despărțirea de tatăl fiicei sale și noul iubit: „Nu mă mai cenzurez” / Video

Citește și: Cum a amenajat Andreea Ibacka apartamentul părinților ei: „Am vrut ceva deschis la culoare”

„Într-adevăr, copiii sunt cei mai mari învățători pentru părinți. Fac postarea asta pentru toate mamele care se simt vinovate când văd în social media relații părinte-copil impecabile. Ele nu există în realitate. Există iubire și eforturi, respect și adunat de puteri să faci tot ce poți ca să crești un copil bine, sub toate formele lui bine”, a mai scris Feli Donose în mediul online.

Ce regrete are artista în legătură cu fiica sa

După o săptămână plină, Feli a decis să rămână în weekend acasă pentru a petrece mai mult timp de calitate cu Nora Luna.

„Îmi iubesc copilul cum nu cunosc o formă de iubire mai pură. Și copilul meu mă iubește și mă iartă. Și când mă iartă și îmi dă îmbrățișări, și Feli mică dar și MAMA se simt văzute și înțelese. Nu întâmplător ăsta e primul weekend în care, după multă vreme, sunt acasă. O să stau lipită de ea. Să o simt, să o iubesc, să o aud, să o văd!”, a precizat cântăreața.

Deși are momente de rătăcire, la fel ca orice mamă, Feli a promis că va fi mereu alături de fiica sa și spune că va încerca să fie mai atentă la nevoile Norei.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

Citește și: 5 lucruri mai puțin știute despre trupa Coldplay. Formația susține două concerte la București, pe 12 și 13 iunie

„Îmi cer iertare mie că mă lovesc atât în suflet când pierd controlul. Îi cer iertare ei când, poate, nu mai înțelege cine sunt. Ce știu sigur e că o sa fiu aici mereu cu brațele deschise și PROMIT să fiu o elevă mai ascultătoare când îmi va da iar lecții să mă crească frumos, sănătos și cu iubire. Ea, copila mea. Sensul. Ghidul. Viața”, a mai scris Feli Donose pe rețelele de socializare.

Artista a devenit mamă în noiembrie 2018, când a adus pe lume o fetiță la care visa de mult timp. Aceasta a ales să o numească Nora Luna.

„Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna”. Așa că o va chema Nora Luna”, a declarat Feli pentru Unica, înainte de a naște.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Feli Donose și fiica ei, Nora Luna

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton