Fata Lorenei Rojas, pe micile ecrane, la opt ani de la moartea celebrei actrițe de telenovele. Cum arată Luciana

.

Lorena Rojas a fost una dintre cele mai îndrăgite și populare actrițe de telenovele din Mexic, făcând furori în anii ’90 în producții celebre, foarte iubite de public precum „Más que alcanzar una estrella”, „La quebradita”, „Morena”, „Hoțul de inimi/ Ladron de corazones”, „Trupul dorit/ El cuerpo del deseo” sau „Umbrele trecutului/ Pecados ajenos”.

Actrița s-a stins din viață în 2015, la vârsta de 44 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Lorena Rojas a fost diagnosticată cu cancer la sân, oase și ficat în 2008, în urma unor controale medicale făcute în încercarea de a rămâne însărcinată.

Lorena Rojas, o viață de telenovele

Artista nu a reușit să facă un copil pe cale naturală, dar a devenit mama unei fetițe, Luciana, prin adopție. La scurt timp după ce a înfiat-o pe micuța Luciana, boala Lorenei s-a agravat rapid și actrița a murit. Un an mai târziu, a murit și soțul ei, producătorul spaniol de teatru Jorge Monje, speculându-se la momentul respectiv că s-ar fi sinucis pentru că nu a putut trece peste dispariția Lorenei. Lorena și Jorge s-au cunoscut în 2013, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit.

Luciana avea un an când și-a pierdut mama adoptivă și, după decesul tatălui, a ajuns în grija mătușii, a Mayrei Rojas, sora Lorenei, și ea actriță și prezentatoare de televiziune. Pe 6 octombrie 2022, Luciana a împlinit 9 ani și a avut o primă apariție pe micile ecrane, când a apărut cu mătușa care i-a devenit mamă adoptivă în emisiunea „Ventaneando”, difuzată la TV Azteca.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată astăzi fiica regretatei Lorena Rojas.

În cadrul emisiunii, fata a fost întrebată dacă vrea să calce pe urmele regretatei Lorena Rojas sau a Mayrei, iar răspunsul ei a fost prompt: Nu!.

„Nu (vreau să fiu actriță), doar că îmi pare puțin rău”, a mărturisit fata în programul emisiunii, potrivit presei spaniole.

Luciana a vorbit și despre pasiunile ei și a dezvăluit că îi place foarte mult hocheiul.

„Vreau să fiu antrenor de hochei în viitor. Îmi place hocheiul pe gheață. Îmi place pentru că fratele meu este bun (n.r. – la hochei) Vreau să fiu portar. Înainte eram pe postul de fundaș, dar acum sunt atacant. Nu mi-e frică (n.r. – de lovituri/accidentări)” – a spus copila, adăugând apoi că este nehotărâtă cu privire la domeniul în care va profesa când va crește.

„De când eram mică îmi doream să fac mai multe lucruri. Când mașina mamei (Mayra Rojas) s-a stricat și ne-am întors cu taxiul acasă sau cu camionul, am vrut să fiu șofer de taxi, apoi de camion. Apoi am vrut să fiu veterinar, medic, polițist” – a mai precizat Luciana.

Mama ei adoptivă și sora regretatei actrițe, Mayra Rojas are 59 de ani și mai are doi copii naturali, o fată, Ivanna, și un băiat – Fabian.

“Lorena a avut mai multe dezamăgiri în dragoste”

Mayra este de părere că boala surorii ei s-a agravat pe fond emoțional, din cauza problemelor în dragoste pe care le-a avut în trecut, dar și a unor dificultăți pe plan financiar, după ce și-a pierdut casa.

“Lorena a avut mai multe dezamăgiri în dragoste. A avut mai mute povești amoroase brutale. Ei (n.r. – medicii) au detectat cancerul la sân la opt luni după ce s-a despărțit de marea ei iubire. Medicul oncolog i-a spus că trebuie să-și trateze depresiile din dragoste cu terapie, dar ea a refuzat acest lucru.

Citeşte şi: O celebră actriță de telenovele a avut o relație intimă cu El Chapo

Citeşte şi: Sebastian Rulli s-a pozat complet gol. Actorul de telenovele și-a șocat fanii. Ce reacție a avut Angelique Boyer

Citeşte şi: Cum arată Mario Cimarro, unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. Are 51 de ani și este proaspăt tătic

Citeşte şi: Cum arată copiii celor mai cunoscute vedete de telenovele. Mulți au devenit actori celebri

Apoi a făcut cancer osos, la șase luni după ce cea mai bună prietenă a ei a murit în casa ei din Miami, în timp ce ea înregistra aici în Mexic. Au găsit-o moartă în casa ei.

Mayra Rojas: „Nu îmi pot imagina durerea mamei mele!”

Dar când Lorena și-a pierdut locuința, cred că aceea a fost lovitura fatală. După opt luni, avea metastaze la ficat. Și Luciana tocmai intrase în viața ei” – a explicat acum ceva timp Mayra Rojos, în presa locală.

Ea a mai spus că, după moartea surorii ei, cel mai greu lucru a fost să-și asume responsabilitatea pentru Luciana.

“A fost o lovitură enormă! Nu doar moartea singurei mele surori, dar și responsabilitatea enormă pe care o implică îngrijirea fetei. Din cauza presiunii presei și a răutății oamenilor am crezut că nu o să fac față. Dar am devenit o femeie mai înțeleaptă văzând-o pe mama mea. Nu îmi pot imagina durerea unei mame care își pierde fata cea mică, nu îmi pot imagina durerea mamei mele. Așa că merg mai departe, fac fata fericită, o cresc, o susțin, o educ” – a mai spus ea.

Foto – Instagram / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton